22.04.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. APRIL: BLIZANCE očekuje nestabilan ljubavni odnos, dok će OVAJ znak imati uspeh na POSLU!

OVAN
LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vas privlači, a da li će se odnos razviti u vezu, zavisiće od vas. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i duhoviti, što vam može stvoriti prilike u ovoj sferi. POSAO: Mogući rashodi. Neće biti u pitanju velika suma, ali će načeti budžet. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan, jer će vaše emocije biti promenljive. POSAO: Manji problemi onima koji se bave transportom i trgovinom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

RAK
LJUBAV: Trenutno se ništa bitno ne dešava u ovoj sferi. POSAO: Vodite računa kako raspolažete sredstvima, jer je moguće da se pojave neki nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Vaši ljubavni apetiti će porasti, ali vam okolnosti neće ići naruku. POSAO: Ovo je vreme da progurate ideje i ostvarite šta želite iako ćete naleteti na prepreku. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Realnost neće odgovarati vašim velikim očekivanjima, što će izazvati probleme. POSAO: Promenljiv uspeh u profesionalnom životu, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Danas možete pronaći prilike uz pomoć prijatelja, istomišljenika i možda interneta. POSAO: Rad sa prijateljima ili ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni i razdražljivi, a to će uneti izvesnu nestabilnost u ljubavni život. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

STRELAC
LJUBAV: Vaši kontakti će biti brojni, ali neće imati dubinu, što će vas navesti da pomislite da su bezvredni. POSAO: Dobrobit od svega što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: U periodu ste u kome ćete imati šanse za romantično iskustvo, ali to ne garantuje da ćete doživeti pravu ljubav. POSAO: Moguć je uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Neko nov će osvojiti vaše simpatije. Ako ste već u vezi, bićete više fokusirani na posao nego ljubav. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE
LJUBAV: Osećaćete se emotivno rastrzano zbog previše dešavanja ili neizvesnosti u ovoj sferi. POSAO: Pokušajte da date pozitivan primer a da ništa ne namećete. ZDRAVLJE: Solidno.