03.05.2021.

09:59

Foto:

Magazin

SAZNAJTE KOJA MIRISNA NOTA ODGOVARA VAŠEM ZNAKU! Škorpijama prija VANILA, Bikovima RUŽA, a Ovnovima...

 Citrusne note u kombinaciji sa cvetnim motivima uveliko im daju snagu da jos više dođu do svoje dinamične prirode. Citrusi stimulišu čula kao i um, pa bi miris za Ovna definitivno trebalo da sadrži naznake bar jednog od ovih motiva: bergamota, limuna, limete, grejpa, narandže ili mandarine. Ako ih pomešate sa cvetnim aromama poput jasmina, belog ljiljana, ruže dobićete eksplozivnu aromu, idealnu za Ovna.

Rođeni pod horoskopskim znakom Bika su strpljivi, osećajni, nežni i brižni za sve osobe koje vole. Pošto je Bik zemljani znak, čvrsto je na zemlji i stoga su arome koje mu odgovaraju snažne, duboke i senzualne. Ako ste Bik, definitivno nećete pogrešiti ako odaberete ove mirisne motive: šarmantne note ruže, ženstveni jasmin, svež bambus pomešan sa zemljanim notama sandalovine ili kedra, ambera i mošusa, pišu Astrousluge.com
 

Predstavnici horoskopskog znaka Blizanci su svestrane i bistre ličnosti koje vole da ih osvetljavaju svetlost zracenja. Stoga bi miris koji ih najbolje opisuje trebao biti svež, smeo i izazovan. Limunske note mandarine daju im upravo tu svežinu, a cvetni motivi geranijuma i jorgovana izražavaju njihovu emotivnu stranu. Kako su Blizanci vrlo senzualni, strastveni  horoskopski znak, završne note u njihovom mirisu trebale bi biti bogate i duboke poput ambra ili jasmina.

Informer

Koji miris odgovara vašem znaku?


 
 Predstavnici horoskopskog znaka Raka su kreativne prirode koje nose vrlo umetničku i nežnu dušu. Rakovi su sanjari u horoskopu, njihov znak voli brilijantnost i stilske arome. Svetle note narandže i jasmina pomešane sa uzbudljivim bergamotom ili pačulijem najbolje opisuju njihovu sanjivu i inspirativnu ličnost. Mošus i vanila idealne su završne note u aromi horoskopskog znaka Raka, dajući im jos veću dozu emotivnosti i nežnosti.
 
Predstavnici horoskopskog znaka Lav su snažne i samopouzdane osobe sa vrlo bistrom ličnošću. Njihova narcisoidnost je vrlo opipljiva, ali ne iritantna, jer se savršeno uklapa u njihovu autoritarnu prirodu. Miris koji ih opisuje mora biti jak, nezaboravan i vrlo karakterističan. Senzualne note magnolije, ambera i mošusa odgovaraju upravo ovoj njihovoj narcisoidnoj i pomalo bahatoj strani, grejpfrut dopunjuje njihovu sliku karakterom i oštrinom, a đumbir je jedinstvena i začinska aroma koja savršeno odgovara njihovoj ličnosti.

  Devica se razlikuje od ostalih znakova svojom pragmatičnom i analitičkom stranom. Predstavniciovog znaka vole da se sve događa po njihovom planu i pažljivo prate sve njihove ideje i projekte. Beskrajno su brižni i odgovorni prema ljudima koje vole. Ova posvećenost se najbolje može opisati aromama vanile i sandalovine. Motivi bobica u kombinaciji sa laganim citrusnim tonom mandarine najpreciznije oličavaju njihovu bogatu dušu. Njihova praktična strana takođe se može izraziti aromama gardenije, jasmina i ambera.
 
 Rođeni pod znakom Vage su najšarmantiniji znak u  horoskopu. Veoma su društveni, emotivni, uvek okruženi prijateljima. Diplomatija ih čini najmirnijima, ali imaju i snažnu crtu empatije. Njihova glavna karakteristika je koketna priroda, koja ih brzo pretvori u dušu svake osobe. Arome koje ih najbolje opisuju su breskva u kombinaciji sa vanilom i sandalovinom. Jabučne note dopunjuju njihovu romantičnu stranu, a jasmin daje dubinu njihovoj snažnoj prirodi.

Informer

Informer


 
 Vodolija je među najspontanijim i nepredvidivijim horoskopskim znakovima. Oni vole da deluju impulsivno, trenutno i cene neplanirana iskustva, koja  ostavljaju jedinstvena sećanja. Neočekivana kombinacija cvetnih motiva iz različitih delova sveta najbolje oslikava ličnost Vodolije. Duboke i bogate arome mošusa i sandalovine dopunjuju njihovu sliku nepredvidivih i nezavisnih likova.
 
  Rođeni pod znakom Riba imaju bogatu maštu i umetničke talente. Ribe su među najkreativnijima u horoskopu. Oni su sjajni inovatori koji vole da stvaraju. Kombinujte različite ukuse da biste dobili onaj koji najbolje odgovara Ribama. Cvetni motivi sa laganom citrusnom nijansom mandarine, note jasmina, u kombinaciji sa karakterističnim kedrom, može postati jedinstveni miris netradicionalnog predstavnika horoskopskog znaka Riba.