29.04.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. APRIL: Ovnovi će biti vrlo popularni kada je posao u pitanju, a OVAJ ZNAK će zavoditi druge rečima!

OVAN

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i lako stupanje u razgovor sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo popularni, što možete odlično iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Pošto ste u ovom periodu posebno privlačni i lepi, biće vam lako da osvojite svakoga koga želite. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako ćete uspostavljati kontakt i bliskost sa osobama suprotnog pola, ali ćete imati problema da održite harmoniju na duži rok. POSAO: Povoljan period za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

Blizance očekuje stabilno zdravlje

RAK

LJUBAV: Danas će vaše raspoloženje biti vrlo promenljivo. Imajte u vidu da partner nije osoba koju treba da krivite. POSAO: Imaćete uspeha u svakom poslu koji zahteva liderstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete posebno šarmantni u komunikaciji. Imaćete sposobnost da zavedete druge samo rečima. POSAO: Vaš osećaj za trendove će vam obezbediti prednost u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Postoji mogućnost da se ludo zaljubite u nekoga ko uopšte nije za vas. POSAO: Neodgovornost nadređenih, a i sami ćete otaljavati rad, što za vas nije karakteristično. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu vam uspeva da osećate mnogo za druge, ali vam je teško da osećate mnogo za samo jednu osobu. POSAO: Greške i nepažnja pri radu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš životni uspeh će privući druge. Sve što treba da uradite je da pokažete interes za osobu koja vam se dopada. POSAO: Mogući problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Ovo je period u kome se možete nadati pozitivnom razvoju događaja, ostvarenju ljubavi i zadovoljstvu. POSAO: Uspeh ili dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će govorkanja i glasine da vam destabilizuju odnos. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva lepotu ili uživanje. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora.

VODOLIJA

LJUBAV: Postoji mogućnost da upoznate nekog ko ima veze sa inostranstvom, a ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Maštaćete o nekome ko možda uopšte nije dostupan ili nije ono što vi mislite da jeste. Bez posebnih dešavanja. POSAO: Vaš entuzijazam će biti neobično veliki. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.