30.04.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 30. APRIL: Bikovi su prilično zaljubljivi, a OVAJ ZNAK će imati uspeha ukoliko se bavi kreativnim radom!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati dve prilike da doživite ljubav ili bar aferu. POSAO: Najviše vam odgovara da radite za sebe, da nemate nadređene, ali sad za to nije dobar momenat. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Prilično ste zaljubljivi i uvek u potrazi za ljubavlju i uživanjima, a to će biti slučaj i danas. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini, ali i drugim delatnostima. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Čućete reči ljubavi i sami ćete ih izgovoriti. Ako ste sami, sigurno ćete imati prilika za romansu ili flert. POSAO: Imaćete uspeha ukoliko se bavite kreativnim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Nećete biti u svom elementu, ali ćete bez obzira na to privlačiti pažnju drugih. POSAO: Snažan radni elan, ali ćete teško podnositi autoritete i to će vam naškoditi. ZDRAVLJE: Povreda.

Informer

Rakove očekuje snažan radni elan

LAV

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od izabrane osobe na neko vreme. To se može pokazati kao dobro koliko god da je bolno. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Zračićete harizmom, zbog čega ćete biti vrlo popularni. Imaćete i vrlo prijatan porodični život. POSAO: Korist od partnerskog posla ili javnog nastupa. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Očekujte uzbudljive događaje koji će vam uliti optimizam i veru u srećnu budućnost. POSAO: Uspeh u svakom kreativnom poslu i radu sa drugima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Dopašće vam se barem dve osobe, a i vi njima. POSAO: Otvoriće se nove mogućnosti u ovoj sferi, ali vi nećete biti raspoloženi za promenu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC

LJUBAV: Bićete u kontaktu sa privlačnim osobama, ali moguće je da vam niko neće ulivati poverenje. POSAO: Imaćete više dobrih prilika i uspeha u svemu čega se dohvatite. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

JARAC

LJUBAV: Bićete neprijatni i neraspoloženi, zbog čega nećete osvojiti osobu koja vam se dopada. POSAO: Problemi u vezi sa partnerskim poslom i uopšte sa ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite. Afera sa kolegom. POSAO: Imaćete jak kreativni napon i očekujte uspeh u svemu što podrazumeva lepotu. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

RIBE

LJUBAV: Bićete u kontaktu sa nekim ko vam se dopada, ali to će biti neko ko živi daleko. POSAO: Možete započeti sopstveni biznis ili porodični posao. ZDRAVLJE: Dobro.