08.05.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA 08. MAJ - VAGE, nova ljubav kuca na vrata, dok ovi ZNACI dobijaju poslovnu ponudu koja se ne odbija!

OVAN
LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe i to će izazvati dilemu. Nećete biti sposobni da se odlučite za samo jednu. POSAO: Privremeno nejasna situacija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Doživećete ljubav ili ćete imati prilike da uživate sa partnerom. Strasti će biti izraženije nego inače. POSAO: Pozitivan trend, ali je moguć manji obim posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete vrlo popularni. To će vam doneti prilike za ljubav i može vam se dopasti više osoba. POSAO: Odličan period za napredak u karijeri i kreativni rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

Horoskop

RAK
LJUBAV: Sigurno će biti značajnih dešavanja, ali moguće je da ona neće biti sasvim pozitivna. POSAO: Dobit od nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

LAV
LJUBAV: Imaćete dobre razloge da sumnjate u posvećenost osobe sa kojom ste zbog novonastale distance u odnosu. POSAO: Problemi za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA
LJUBAV: Bićete skroz okupirani odnosima i razmišljanjima kako da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Bićete donekle blokirani u karijeri, bez jasnog pravca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Možete dobiti priliku za ljubav sa nekim koga duže vreme poznajete ali tek sad zapažate privlačnost. POSAO: Bićete strpljivi i profesionalni u radu. ZDRAVLJE: Osetljivije.

Informer

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je vreme za karmičku ljubav, onu kojoj se ne možete odupreti, već jedino možete da se prepustite. POSAO: Problemi u procesu rada i sa podređenima. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

STRELAC
LJUBAV: I previše toga će se dešavati, a vi ćete imati problema da napravite jasan i definitivni izbor. POSAO: Radni elan vam neće biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Izabrana osoba će biti vrlo strastvena i neće dobro reagovati na mlake emocije ili odbijanje. POSAO: Vrlo ste energični i kreativni u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Ne uspeva vam da uspostavite harmoniju. Trenutna tenzija može povoljno da utiče na buđenje strasti. POSAO: Nemate motivacije, možda uopšte nećete ni raditi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

Horoskop

RIBE
LJUBAV: Vaša očekivanja će biti preterana. Imate problema sa realnim sagledavanjem situacije. POSAO: Moguć novčani gubitak ili opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.