19.05.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 19. MAJ: RIBE će pronaći novi POSAO, BLIZANCI će imati priliku za LJUBAV, dok OVAJ znak očekuju zdravstveni problemi!

OVAN
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete slučajno upoznati ili sresti. POSAO: Nestabilnost i manje promene na poslu. Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Upoznaćete privlačne mlađe osobe i imati sreće u kontaktu sa osobama sa kojima radite. POSAO: Povoljan period za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša privlačnost će biti čak upadljivija nego inače, zbog čega ćete imati mnogo prilika za ljubav. POSAO: Uspeh u poslovima koje imaju veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Nećete moći da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti priliku da radite na crno posao koji vam može doneti veliki uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Dan je povoljan za one koji rade na proširenju porodice. POSAO: Moguće je da ćete se baviti marketingom ili raditi na idejnoj strani posla, praviti planove. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Ovo je period u kome biste mogli da se zainteresujete za nekoga ko vam je na neki način nadređen. POSAO: Dobit od partnerstva i partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ulazite u jedan period u kome vam se može dopasti neko iz kruga prijatelja. POSAO: Bavićete se pravnim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu će vas fascinirati osobe koje su uspešne, upadljive ili popularne. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću ili javnim nastupom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Ovo je povoljan period za one koji traže uzbuđenje ili kraću vezu, ali ne i za one koji tragaju stabilnošću. POSAO: Moguće je da ćete imati novi početak u poslu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC
LJUBAV: Ulazite u period u kome će vaši apetiti biti veliki, ali koji ne obećava da ćete naći pravu ljubav. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Biće vam lakše da uspostavite harmoniju i uživate u ljubavi. Harmonija u kući. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života, isti trend će se nastaviti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko s kim ćete imati poslovni kontakt. POSAO: Možete naći posao ako ga tražite, jer ćete dobiti dobru informaciju. ZDRAVLJE: Nestabilno.