20.05.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA 20. MAJ - Ovnovi, DANAS JE VAŠ DAN na poslovnom polju, dok ovim znakovima preti OTKAZ!

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu ste vrlo harizmatični što možete iskoristiti ako tražite ljubav. POSAO: Vaš autoritet će se poštovati. Povoljan dan za isticanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da uživate u intimnoj atmosferi doma i u krugu porodice, što je savršeno za one koji su već u braku. POSAO: Logistički ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

Horoskop

BLIZANCI
LJUBAV: Ovo je vreme za zabavu i ljubav, pa nećete gubiti vreme, nego ćete aktivno tražiti prilike i za jedno i za drugo. POSAO: Uspeh u sportu i kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Danas vas je lako povrediti. Osećanja su vam vrlo intenzivna. POSAO: Moguće su promene u sferi finansija i problemi sa novcem. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV
LJUBAV: Ako ste već u vezi, bićete raspoloženi da na neki način obznanite svetu svoju ljubav. POSAO: Uspeh za one čiji posao ima bilo kakve veze s umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Nećete imati vremena da se usredsredite na ljubav jer ćete biti zauzeti pozitivnim dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Očekujte napredak i uspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Informer

Horoskop

VAGA
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt s nekim. To može biti osoba iz kruga prijatelja. POSAO: Impulsivno ćete trošiti. Promenljiva finansijska situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Pažnja koju će privući vaša simpatija izazvaće snažan osećaj ljubomore. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima i uopšte autoritetima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Razmišljaćete o putovanju i planirati ga, jer vas privlače osobe iz drugih kultura. POSAO: Pravićete dugoročne poslovne planove. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Danas će u ljubavnom odnosu biti isuviše strasti i intenzivnih emocija da bi bilo i harmonije. POSAO: Mogući su problemi pravne prirode i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Temperatura.

Informer

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete više kontakata, ali sve će u vašem ljubavnom životu biti vrlo nestabilno, pogotovo emocije. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

RIBE
LJUBAV: Danas je moguće da ostvarite značajne kontakte za budućnost, ali ovo nije dan kada vam se može desiti velika ljubav. POSAO: Uspeh na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Osetljivo.