02.06.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 2.JUN: OVNOVI će imati PAD na ljubavnom planu, a OVAJ znak OČEKUJU pozitivne promene u KARIJERI!

OVAN
LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Uzburkane emocije bi mogle da vas iscrpe. POSAO: Moguće su manje promene na planu posla. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK
LJUBAV: Potrebna vam je ozbiljna veza i stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Promene na planu karijere, možda i promena nadređenih u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

BLIZANCI                                                                                                                            LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike za flert, ali ne i za ljubav. POSAO: Vi ste elokventni i gospodarite rečima, a danas možete biti posebno inspirisani u komunikaciji. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK 
LJUBAV: Vas je lako povrediti i zato vam treba neko ko je odmeren u reakcijama i ko ume da kontroliše temperament. POSAO: Inače ste štedljivi, ali ovih dana previše trošite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Informer

Tekst potpisa

LAV 
LJUBAV: Previše strasti u ljubavi može biti loše. Pokušajte da iskoristite svoju strastvenost na pravi način. POSAO: Moguća pomoć porodice u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Danas bi se moglo desiti da vam se ostvare nadanja koja imate u vezi s ljubavnim životom. POSAO: Imate sposobnosti, poput kreativnosti, koje treba bolje da iskoristite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Zajedničke aktivnosti i sama blizina voljene osobe danas će vam mnogo značiti. POSAO: Bićete zainteresovani samo za zabavu i druženje, posao ćete zanemariti. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

ŠKORPION 
LJUBAV: Posvetite više pažnje partneru, koji će danas biti raspoloženiji za ljubav nego prethodnih dana. POSAO: Osećate pozitivnu energiju koja vas gura napred. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 
LJUBAV: Uživaćete u grupnim aktivnostima i druženju sa porodicom. Danas vam je lako probuditi emocije. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

Tekst potpisa

JARAC 
LJUBAV: Ponekad vam je teško da budete u vezi i da pravite kompromise koji su potrebni za harmoniju. POSAO: Najbolje radite onda kada vas niko ne pritiska. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okruženi osobama u koje ne možete imati poverenja, bar ne kada je vaše srce u pitanju. POSAO: Možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RIBE
LJUBAV: Lako budite ljubavna osećanja u drugome jer delujete spremno za ljubav. POSAO: Prevelik obim posla bi mogao da vas iscrpi. ZDRAVLJE: Dobro