09.06.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 9. JUN: Blizance očekuju manje promene u poslu, a OVAJ ZNAK će imati većih finansijskih problema!

OVAN

LJUBAV: Vaša energičnost je nešto čega ćete biti lišeni ovih dana, nećete ličiti na sebe i ta promena će zbuniti partnera. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Više spavajte.

BIK

LJUBAV: Nemate običaj da varate u ljubavi, ali čak i vama se to može desiti ako se prilika nametne. POSAO: Teret neplaniranih troškova ili kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

BLIZANCI

LJUBAV: Budite otvoreni i jasni u komunikaciji, inače ćete imati problema u ljubavnom životu. POSAO: Moguće manje promene i nestabilnost u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

Blizance očekuje vrlo dobro zdravlje

RAK

LJUBAV: Nikada niste bezobzirni ni neosetljivi na tuđa osećanja, zbog čega ponekad bivate iskorišćeni. POSAO: Mogući pravni problemi i prekršaji u saobraćaju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

LAV

LJUBAV: Intuicija će vas izdati i možete potpuno pogrešiti u proceni nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Iako su prilike za napredak retke, barem možete računati na stabilnost. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Nakon emocionalne blokade prethodnih dana, dolazi vreme nesporazuma i smušenosti. POSAO: Napravićete grešku pri radu jer ćete biti dekoncentrisani. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se, van svake pameti, dopasti neko ko vam je nadređen ili neko izvan "vaše lige". POSAO: Imaćete većih finansijskih problema ili briga. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Odmeravate namere i postupke, previše analizirate i sumnjate onda kada bi trebalo da imate vere u ljubav. POSAO: Moguć problem u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete teškoća da uspostavite harmoniju u vezi jer je partner i dalje loše raspoložen. POSAO: Problemi na poslu zbog nejasnih ciljeva ili zahteva nadređenih. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Informer

JARAC

LJUBAV: U ovom periodu uživate u svemu što omogućava harmoničnu zajednicu sa izabranom osobom. POSAO: Izgubićete novac ili ćete ga neracionalno potrošiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Povoljan dan za zrelije Vodolije, dok će mladi ovog znaka biti vrlo nezadovoljni ljubavnom situacijom. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE

LJUBAV: Imaćete prilika u ovoj sferi i neće vam padati na pamet da se skrasite. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Povišena masnoća u krvi.