10.06.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. JUN: Bikovi, oprezno manipulišite novcem, a OVAJ ZNAK očekuju povrede!

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilika u ljubavi, pogotovo ako mešate posao i zadovoljstvo. POSAO: Mogući novčani problemi, dugovi ili kašnjenje očekivanog novca. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK

LJUBAV: Ovo je vreme kada treba da razmislite, a ne da delate. Treba vam pomoć u shvatanju odnosa. POSAO: Oprezno manipulišite novcem. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

Informer

Bikovi treba da jedu lakšu hranu

BLIZANCI

LJUBAV: Može vam se desiti da budete uvučeni u odnos koji vam uopšte ne odgovara. POSAO: Osećaćete se kao da posao koji radite nema nikakvu perspektivu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK

LJUBAV: Bićete svima interesantni i privlačni. Vaša uobičajena privlačnost će sada biti još intenzivnija. POSAO: Doživećete neke pozitivne promene. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

LAV

LJUBAV: Problemi u odnosu. Ako ste sami, nemojte očekivati da danas nađete srodnu dušu. POSAO: Situacija neće biti sjajna, pogotovo ako radite sa ljudima. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

LJUBAV: Bićete sumnjičavi prema drugima jer ste doživeli razočarenje. POSAO: Razmišljaćete o mogućnostima privatnog biznisa, ali danas nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Upale.

VAGA

LJUBAV: Ovo je bitan dan za sve stvari u vezi s partnerstvom i možete očekivati samo pozitivne stvari. POSAO: Mogući su i problemi tehničke prirode u procesu rada. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Razmišljate o staroj ljubavi sa izvesnom nostalgijom. POSAO: Stanje nije najbolje. Treba da pregrmite kratkotrajan negativni period i sačekate bolje dane. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Nestabilnost, mogući nesporazumi i zahlađenje u odnosu. Potrudite se da komunikacija bolje teče. POSAO: Razočaraćete se u nadređene. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

JARAC

LJUBAV: Desiće se nešto zbog čega ćete biti vrlo optimistični u ljubavi. POSAO: Pokušajte da iskoristite svaku priliku koja se nudi, čak i ako vam deluje nebitno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete biti nesigurniji nego inače, a partner nedovoljno obziran. POSAO: Firma u kojoj radite bi mogla da upadne u pravne ili finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Gastritis.

RIBE

LJUBAV: Kulturološke ili neke druge razlike bi mogle da naprave razdor u vezi. POSAO: Razmišljaćete o ulasku u poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Slabi ste na poroke, a to vam ruši zdravlje.