16.06.2021.

09:30

Foto:

Magazin

OVO su tri NAJSENZUALNIJA horoskopska ZNAKA! Da li ste među njima?

Nažalost, se*sualnoj kompatibilnosti u vezi se ne pridaje dovoljan značaj, jer većina ljudi ne shvata da je pronalaženje seksualno kompatibilnog i sposobnog partnera jednako važno, ako ne i više od ostalih aspekata veze.

Dakle, u slučaju da se pitate kako da poboljsate svoj se*sualni život  navodimo tri horoskopska znaka koja (gotovo) garantuju najbolji se*sulani doživljaj u vašem životu. Lista vam može poslužiti i kao priručnik kada sledeći put budete zbunjeni u vezi izbora partnera, pišu Astrousluge.com
 
1.ŠKORPION
 
 Ukoliko vam je žestoka i misteriozna Škorpija već bila privlačna i intrigantna, budite uvereni da će njena se*sualna igra na vas ostaviti neizbrisiv trag. Postoji razlog zbog kojeg su poznati kao jedan od najseksualnijih horoskopskih znakova i u potpunosti su svesni svoje se*sualnosti. Ukoliko se upustite u intimu sa magnetnom Škorpijom, moguce da cete iskusiti iskustvo klecanja kolena. Sa senzualnom Škorpijom trebalo bi da se pripremite za najbolji dozivljaj u svom životu jer će oni prilagoditi svoj tempo prema vašoj potrebi. Dakle, bilo da vam se sviđa  grublja igra  ili ste ljubitelj polaganog i senzualnog vođenja ljubavi, budite uvereni da vas ovaj horoskopski znak neće ostaviti nezadovoljnim.

Informer

Najvatreniji horoskopski znaci

2.BIK

Ukoliko vam je na umu tradicionalno zavođenje (vino, ručak i romantika), Bik je upravo ono što vam treba i u životu i u vašem krevetu.. Ovaj horoskopski znak čari predigre doveo je na nivo umetnosti. Stprljivi Bik postaraće se da vam bude udobno i  budite uvereni da ćete biti oblacima nakon noći  provedene sa njim.

3.STRELAC

Ako želite najbolje od oba – sporiju kao I intenzivniju se*sulanu igru  Strelac je ono što bi trebalo traziti. Pravi Strelac nije samo spreman za sve vrste eksperimentisanja već je i glavni zavodnik. Kad nešto žele, žele odmah i sada. Dakle, ako ste predmet njihove želje, neće vas ostaviti nezaodovoljenim,jer brinu o svojoj reputaciji. U slučaju da žudite za vise se*sualnih prilika, znate kome da se obratite.