26.06.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. JUN: Blizanci će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuje promenljivo zdravlje!

OVAN

LJUBAV: Moguć susret i komunikacija sa finim i privlačnim osobama, ili sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ništa posebno bitno se neće desiti u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Vaša lepota će doći do izražaja. POSAO: Možete očekivati pre svega neki finansijski uspeh i dobit, posebno u vidu dobitka i neočekivane sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Bikovi mogu očekivati finansijski uspeh

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro ćete se osećati i to će privući druge. POSAO: Možete naći posao, ostvariti korisno poznanstvo ili kontakt koji će vam pomoći da napredujete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Odličan period za ljubav. Možete očekivati dalji pozitivan razvoj događaja. POSAO: Moguća ne mala zarada od transporta, kao i bilo kakve trgovine. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

LAV

LJUBAV: Moguća veza sa mlađom ili barem mladolikom osobom. POSAO: Bićete previše agresivni u poslu, možda i previše ambiciozni. Neko će blokirati vaša nastojanja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Vi niste neko ko se predaje strastima, već tražite drugačiji odnos, pre svega mentalnu srodnost. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entuzijazam biće ogroman. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Vrlo ste šarmantni ovih dana, ali to što nekoga pokušavate da šarmirate ne znači obavezno da želite vezu. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobar provod, prijatna komunikacija i šala, pogotovo u društvu prijatelja. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili bar bolja profesionalna reputacija. ZDRAVLJE: Odlično.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Ovo je blago povoljan period kada je u pitanju ljubav. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje zarada i to kako obezbediti finansijsku sigurnost. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Možete uživati u ljubavi koju ste već ostvarili ili lako naći novu ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu, pogotovo ako nosite veće sume sa sobom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA

LJUBAV: Uglavom ste okrenuti poslu ovih dana, zbog čega nemate vremena za ljubav. POSAO: Ulazite u fazu u kojoj će za napredak na poslu biti najbitnije usavršavanje. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa voljenom osobom. POSAO: Imaćete ideje kako lako i uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.