30.06.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 30. JUN: Ovnove očekuje mogući sukob sa nadređenom osobom, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekoga ko im je prijatelj!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim s kim radite. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazma, a ako radite za druge, moguć je sukob sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Lako možete naći partnera ako tražite ili započeti novu vezu. POSAO: Neke negativne okolnosti van vaše kontrole će vam napraviti probleme u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga ko vam je prijatelj ili poznanik. POSAO: Previše ćete trošiti ili praviti nerealne planove. Povoljan dan za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Gastritis.

Informer

Blizance će mučiti gastritis

RAK

LJUBAV: Spontan i lak ulazak u komunikaciju sa osobama suprotnog pola. POSAO: Vaša skromnost i nedostatak ambicije vam štete u poslu, ali to ćete kompenzovati stručnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Nećete biti dobro raspoloženi iako ćete imati prilike za ljubav. POSAO: Uspeh ćete uglavnom moći da ostvarite u sferi nekretnina, mada i privatan biznis može da donese dobit. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete utisak da u odnosu dobijate sve što vam je potrebno. POSAO: U dobrom ste periodu za spekulacije i samoizražavanje, kao i ostvarivanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA

LJUBAV: Lako ćete se dogovoriti s bilo kim o bilo čemu, pa i sa partnerom. Harmonija u odnosu. POSAO: Možete postati žrtva glasina i ogovaranja na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u inostranstvu ili ćete imati tajnu aferu. POSAO: Promena posla ili nadređenog, ali to će biti pozitivne promene. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Vrlo ste preduzimljivi ovih dana, zbog čega će vam se ukazati sjajne prilike u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

JARAC

LJUBAV: Obnovićete neka poznanstva, što će pokrenuti dešavanja na ljubavnom planu. POSAO: Sjajan dan za kreativan rad. Uživanje u radu, ali moguća nervoza zbog velike zauzetosti. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se loše osećati, zbog čega vam neće biti do ljubavi. POSAO: Imaćete više posla nego što ćete moći da obavite, zbog čega ćete biti u nevolji. ZDRAVLJE: Ukočenje.

RIBE

LJUBAV: Promene će vam zasmetati, iako ste vi inače vrlo fleksibilni i brzo se mirite sa sudbinom šta god da se dešava. POSAO: Trebalo bi da iskoristite sve svoje potencijale. ZDRAVLJE: Dobro.