10.07.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 10. JUL: Device će okupirati problemi u prijateljskim odnosima, a OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

OVAN 

LJUBAV: Vaša spremnost da uživate u životnim zadovoljstvima je danas izražena I neodoljiva. POSAO: Sreća u radu sa osobama ženskog pola ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom. Uzdržite se od rasprave I sutra će biti sasvim druga atmosfera, mnogo pozitivnija. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Bikove očekuju problemi administrativne prirode

BLIZANCI 

LJUBAV: Osetićete potrebu da budete slatkorečivi, što će stvoriti posebnu atmosferu između vas I partnera. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Naićičete na prepreke na putu ka ljubavi i emotivnoj ispunjenosti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac ili ostvariti zaradu, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV 

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, pogotovo za mlađe osobe, ali i one druge koji i dalje tragaju za strašću i intenzivnim osećanjima. POSAO: Dobro za one koji se bave bankarstvom I finansijama. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

LJUBAV: Okupiraće vas problemi u prijateljskim odnosima I nećete previše razmišljati o ljubavi. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima ali inače bez većih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA 

LJUBAV: Potrudićete se oko svog izgleda, I to vam neće teško pasti. Bićete posebno atraktivni. POSAO: Moguć manji finansijaski uspeh. Rad u paru ili timski rad. ZDRAVLJE: Tegobe na psihosomatskoj bazi.

Informer

ŠKORPION 

LJUBAV: Nećete želeti da obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi. Tajna ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku u karijeri. Putovanje zbog posla ili novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Više ćete biti okrenuti poslu nego sferi ljubavi. Nećete se mnogo baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i u vezi svih pravnih stvari i sudskih sporova. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Ili ćete vi biti emotivno nepristupačni, ili pak vaš partner. To će vam napraviti probleme u odnosu. POSAO: Pravni problemi ili problemi tehničke prirode na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA  

LJUBAV: Izgleda da ćete zanemariti svog partnera I da ćete zbog toga trpeti negativne posledice. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva partnerski biznis, danas ćete imati više sreće. ZDRAVLJE: Upale I povrede.

RIBE 

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi I raznih događaja. Bitno je u svemu tome ostati posvećen osobi koju volite. POSAO: Nesigurnost ili kompleks inferiornosti, bi mogla da vas spreči da iskoristite dobru priliku. ZDRAVLJE: Dobro.