15.07.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. JUL: RAKOVI će se zaljubiti, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

OVAN 
LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite, previše ste rasipni. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Sada je vreme da napravite odlučujuće i praktične korake koji će vam obezbediti sreću u ljubavi. POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim poslom. ZDRAVLJE: Sjajno.

BLIZANCI
LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, a pogotovo će vam biti lako da se dobro razumete sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguć je novčani dobitak. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

 

RAK 
LJUBAV: U ovom periodu je posebno naglašena vaša sentimentalnost. Zaljubićete se. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Moguć je pre svega fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. Strast i ljubav. POSAO: Mnogo radite i entuzijastični ste u poslu, što će dovesti do uspeha. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa nekom osobom sa kojom ćete se izuzetno dobro slagati. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 
LJUBAV: Možda ćete doživeti nešto izuzetno. Povoljan dan za one koji su u potrazi za novom ljubavlju. POSAO: Manji napredak na polju karijere, uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Informer

 

ŠKORPION 
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti kroz fizički kontakt. POSAO:  Možete dobiti finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Solidno. 

STRELAC 
LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobro vreme za one Strelčeve koji se bave istraživačkim ili duhovnim radom. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC 
LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

 

VODOLIJA
LJUBAV: Vrlo povoljan period. Ako i ne nađete ljubav, sigurno ćete imati raznih prilika u ovoj sferi. POSAO: Uložite dodatni napor i to će vam se kasnije isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 
LJUBAV: Ljubav ćete najlakše naći u kontaktu sa strancima, samo treba da budete otvoreni za komunikaciju. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.