21.07.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 21. JUL: Ovnovi prolaze kroz uzbudljiv period, a OVAJ ZNAK očekuju promene u oblasti karijere!

OVAN

LJUBAV: Prolazite kroz uzbudljiv period u kome ćete već nešto doživeti, a biće pozitivno. POSAO: Moguće je da previše trošite, iako trenutno imate sreće sa novcem. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

BIK

LJUBAV: Možete privući pažnju nekoga s kim radite, a moguć je i fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Rad sa grupama ljudi, kao deo tima. ZDRAVLJE: Temperatura.

BLIZANCI

LJUBAV: Čeznete za nečim uzbudljivim ili egzotičnim, a svakako ćete privući više zanimljivih osoba. POSAO: Radićete mnogo i vaš elan će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Upala grla.

Informer

Blizanci će raditi mnogo

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni, zbog čega će vam iskliznuti prilike koje će se ukazati. POSAO: Promene u oblasti karijere i dobit od bavljenja privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Prolepšaćete se, što će vas učiniti zaista neodoljivim za svakog na koga "bacite oko". POSAO: Lako dolazite do novca, kredita ili sponzorstva. Naplatićete dugovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Da biste dobili ljubav, morate da je pružite, morate se otvoriti za ljubav i pokazati je. POSAO: Možete naići na probleme pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

VAGA

LJUBAV: Razmena poruka ili komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napredovati ili doživeti neku vrstu priznanja za svoj rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo nije povoljan dan za započinjanje duže veze ili zajedničkog života sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh u bavljenju porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moguć flert sa nekom osobom koja je dosta mlađa, što nije neuobičajeno za vas. POSAO: Moguće neslaganje sa nadređenima ili problemi u firmi. ZDRAVLJE: Skok šećera u krvi.

Informer

JARAC

LJUBAV: Mnogo ste otvoreniji i optimističniji ovih dana, što ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Prilika za intelektualni rad. Moguće je i unapređenje na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika, ali nećete ih iskoristiti. Neraspoloženi ste i to vam kvari šanse u ljubavnom životu. POSAO: Finansijski uspeh i profit bilo čime da se bavite. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE

LJUBAV: Ljubav na daljinu i sa nekim ko živi u inostranstvu ili je stranog porekla. POSAO: Očekujte pozitivne promene, pogotovo ako radite za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Promenljivo.