24.07.2021.

17:16

Foto:

Magazin

ŽENE ROĐENE U OVIM ZNACIMA SU NEZASITE! Uvek su spremne za akciju!

1. Škorpija

Škorpije imaju veći se*sualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Se*s je s njom uvek uzbudljiv.

Sve što treba da uradite jeste da se nasmejete na određeni način, uputite joj značajan pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

Informer

Škorpije imaju veći se*sualni apetit od svih ostalih znakova

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen se*sualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami. Njen se*sualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od se*sa, zar ne? Ovnov se*sualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam se*s s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

One su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov se*sualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.