27.07.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 27. JUL: BIKOVE očekuje nestabilnost u vezi, BLIZANCE uspeh na poslu, a OVAJ znak će imati problem sa povišenim PRITISKOM!

OVAN
LJUBAV: Bićete avanturistički raspoloženi, privlačiće vas daljine i sve što je egzotično u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Situacija je nestabilna i to će sigurno narušiti harmoniju i srušiti vaša očekivanja. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se bavite kreativnim radom ili radite u industriji zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Ljubav će vam biti beg iz realnosti, ali ćete shvatiti da ljubav zahteva vaš trud ako želite da budete zaista srećni. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Možete dobiti izjave naklonosti od nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Samouverenost vam donosi poštovanje, čak i ako nije sasvim zasluženo. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o zdravlju.

Informer

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo izuzetno povoljan period. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, zbog čega ćete biti povučeniji. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje imate zbog loše saradnje sa drugima. ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

ŠKORPION
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini. Prilika za ljubav će se sama pojaviti. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

STRELAC
LJUBAV: Očekuje vas period iskušenja, jer ćete biti nesposobni da se fokusirate na samo jednu osobu. POSAO: Naići ćete na neke sjajne ljude koji će vam olakšati rad. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

JARAC
LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je sličnog temperamenta. POSAO: Ako već niste to uradili, onda obavezno zatražite unapređenje ili bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

Informer

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti ili će partner pokazati stranu ličnosti koja vam se neće dopasti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za ljubav, a ovo je odličan period za započinjanje veze. POSAO: Biće vam teško da ostvarite ono što ste zamislili. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.