28.07.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 28. JUL: LAVOVE očekuje raskid, BIKOVE uspeh na poslu, dok se OVOM znaku savetuje da bude oprezan u SAOBRAĆAJU!

OVAN
LJUBAV: Imaćete problema da se usaglasite sa bilo kim, pa i sa partnerom. POSAO: Moguć porast vrednosti nekretnine koju posedujete ili uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Desiće se neke promene u vašem ljubavnom životu koje mogu izazvati ogovaranje. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i svemu što ima veze sa novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Neko će vam se toliko dopasti da nećete moći da prestanete da razmišljate o njemu. POSAO: Zdravstveni problem može da vas omete u poslu. ZDRAVLJE: Problem sa digestivnim traktom.

RAK
LJUBAV: Delujete kao da vam nije stalo, ali u pitanju su samo vaši odbrambeni mehanizmi. POSAO: Bićete okupirani nekim promenama u karijeri. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LAV
LJUBAV: Nestabilnost u odnosu, raskid ili drugi iznenađujući događaji. POSAO: Lako možete doći do sponzorstva i obezbediti finansijska sredstva za svoje projekte. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Informer

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Vrlo je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vas fascinirati i otvoriti vam nove vidike. POSAO: Ostvarićete manji uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

VAGA
LJUBAV: Vrlo stresan dan, pun promena i neslaganja, a vi ste neko ko na svaki način pokušava da izbegne konflikt. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša osećanja su vrlo duboka i možda baš zato imate problema da ih izrazite. POSAO: Desiće se neke promene ili ćete dobiti priliku za napredak na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Srešćete zanimljive osobe, ali danas ne možete ostvariti trajan i harmoničan odnos. POSAO: Nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: U ovom periodu lako dobijate kilograme.

JARAC
LJUBAV: Vaše kritičko posmatranje okoline će biti naročito izraženo danas, što se može dopasti samo nekome ko je sličan vama. POSAO: Srešćete uticajne ljude. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera ili novo poznanstvo. POSAO: Uspećete da ostvarite ciljeve jer će nadređeni biti impresionirani vama. Pohvale i priznanja. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu ili neka vrlo obrazovana osoba. POSAO: Dobićete priliku za posao. ZDRAVLJE: Infekcije.