16.08.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 16. AVGUST: Bikovima će se desiti lepe stvari na ljubavnom planu, a OVAJ ZNAK treba da vodi računa o novcu!

OVAN 

LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla ili uspostavljanje novih poslovnih kontakata I stvaranje prilika. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Ovo je zanimljiv dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: Lako možete naći posao ako potražite, pogotovo u oblastima koje podrazumevaju obrazovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete sjajne poslovne ideje, kao I one kako lako I uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK 

LJUBAV: Dobro ćete se osećati, a vaše dobro raspoloženje I energija će privući ljude. Bogatiji društveni život. POSAO: Vodite računa o novcu, možete izgubiti novac. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

Informer

Rakovi, vodite računa o novcu

LAV 

LJUBAV: Dobar provod, prijatna komunikacija I šala, pogotovo sa članovima porodice. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili barem napredak kada je u pitanju vaša reputacija. ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati.

DEVICA 

LJUBAV: Vaša lepota će doći do izražaja danas.Ovo je bitan dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje da obezbedite finansijsku sigurnost. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ali ništa bitno se neće desiti a današnji dan. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entizijazam će biti ogroman. Uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Vrlo ste raspoloženi za ljubav I šarmantni, ali nećete imati prilike da je iskusite. POSAO: Mnogo brinete za svoju karijeru, ali vaše društvene veze vam danas mogu pomoći da pobiljšate svoju poziciju. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

STRELAC

LJUBAV: Vaša harizma će bit vrlo zapažena, zbog čega ćete sigurno pribaviti neke obožavaoce. POSAO: Lepi maniri će vam danas biti jak adut, kao i prijatna komunikacija sa drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom ili barem vrlo mladolikom osobom. POSAO: Moguća zarada od trgovine I transporta, kao I bilo kakvog kreativnog rada. ZDRAVLJE: Usporeno varenje. Izbegavajte tešku hranu.

VODOLIJA 

LJUBAV: Susret I komunikacija sa privlačnim osobama. POSAO: Ništa posebno se neće desiti u ovoj oblasti. Trentuno ste u fazi završavanja starih I očekivanju novih projekata. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Danas možete uživati u ljubavi koju već imate kao i naći novu ako tražite, sve je moguće. POSAO: Očekujte pre svega neki finansijski uspeh, posebno u vidu dobitka I neočekivane sreće. ZDRAVLJE: Solidno.