13.09.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. SEPTEMBAR: BLIZANCE očekuje novčani dobitak, a OVAJ znak će započeti tajnu aferu na poslu!

OVAN                                                                                                                                  LJUBAV: Danas vam je potreban fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Doživećete izvestan uspeh na poslu, pogotovo ako radite u službama bezbednosti. ZDRAVLJE: Upala grla.

BIK
LJUBAV: Nećete biti raspoloženi da otvoreno pokažete svoja osećanja. POSAO: Energija će vam biti usmerena na prikupljanje materijalnih sredstava. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je drugačijeg kulturnog nasleđa. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva i manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

 

RAK
LJUBAV: Bilo bi dobro da se više posvetite partneru. Prijalo bi vam malo romantike u odnosu. POSAO: Solidna poslovna situacija, ali moguć problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Imaćete utisak da ste se zaglavili na nižoj poziciji od one koju zaslužujete. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola, i moguće značajno poznanstvo ostvareno na poslu. POSAO: Ulagaćete energiju u kreativan posao. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

VAGA
LJUBAV: Možda će biti nemoguće da dobijete ono što želite jer će vaše želje biti nerealne. POSAO: Problemi sa budžetom zbog nekih neracionalnih trošenja. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

 

ŠKORPION
LJUBAV: Ulagaćete trud u to da izgledate najbolje što možete, zbog čega ćete imati veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Bez promena u sferi karijere. ZDRAVLJE: Lošije.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete tajiti svoja osećanja ili započeti tajnu aferu sa nekim. POSAO: Doživećete izvestan uspeh na poslu. ZDRAVLJE: Problemi sa hemoroidima.

JARAC
LJUBAV: Romantika i ljubav su vam danas bitni. Ako ne doživite nešto posebno, bićete vrlo razočarani. POSAO: Problemi pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Dopašće vam se osoba koja je na nekoj poziciji. POSAO: Moguće je da vaša očekivanja neće biti ispunjena, ali će ipak biti pozitivnih pomaka. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

 

RIBE
LJUBAV: Nestabilnost odnosa, pre svega zbog nedostatka takta sa vaše strane. POSAO: Niste u dobrom periodu za bilo kakve špekulacije ili rizik. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.