14.10.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. OKTOBAR: Ovnove očekuje dobar odnos sa autoritetima, a OVAJ ZNAK treba da izbegava tešku hranu!

OVAN

LJUBAV: Danas možete uživati u ljubavi koju ste već ostvarili, ali neće uspeti da nađete novu ako tražite. POSAO: Dobar odnos sa nadređenima I autoritetima. Kvalitetan rad će vam obezbediti napredak. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

BIK

LJUBAV: Nećete biti mira u vašoj vezi, a ako ste sami moguća je strastvena afera. POSAO: Imaćete sjajne poslovne ideje, kao I one kako lako I uspešno da zaradite novac. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobro ćete se osećati I to će privući druge, a bogat društveni život obećava pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. POSAO: Možete očekivati pre svega finansijski uspeh i napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Blizanci mogu očekivati finansijski uspeh

RAK 

LJUBAV: Možete očekivati događaje u ovoj sferi samo ako već imate partnera. POSAO: Moguća zarada od trgovine I transporta. ZDRAVLJE: Usporeno varenje. Izbegavajte tešku hranu.

LAV

LJUBAV: Vaša harizma će biti vrlo zapažena, zbog čega ćete privući pažnju osobe koja vam se dopada. POSAO: Ulagaćete energiju u stvaranje novih poslovnih kontakata. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da ste trenutno zbunjeni u vezi toga šta vam treba I šta želite, što vam pravi probmeme u ljubavnom životu. POSAO: Od anas će vam biti lakše da nađete solidan posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Napredak u sferi ljubavi, pogotovo ako ste se nadali tome da ćete se zbližiti sa nekim s kim radite. POSAO: Treba vam partner, pogotovo u poslu I svemu što zahteva inicijativu. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Dobar dan za ljubav, emotivnu razmenu I uspostavljanje bliskosti sa voljenom osobom. POSAO: Napredak na poslu, pogotovo ako se bavite pružanjem neke vrste usluga. ZDRAVLJE: Solidno ćete se osećati.

STRELAC 

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom osobom ili dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Povoljan dan za marketing I bilo kakve dogovore, sklapanje ugovora I baveljnje adminsitracijom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Bićete primorani da se bavite drugim sferama života, I da preusmerite svoj focus na druge odnose, one koji nisu romantični. POSAO: Prilika za obrazovanje I usavršavanje. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA 

LJUBAV: Dan bez naročito bitnih dešavanja u ovoj sferi, pogotovo ako ste sami. POSAO: Nešto teža poslovna situacija. Moguće je da ovog puta nećete uspeti da se izbegnete naporne obaveze. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE 

LJUBAV: Ovo je bitan dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: Pre svega vas interesuje stabilnost I to da obezbedite poziciju koja će vam pružiti osećaj sigurnosti. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.