19.10.2021.

07:00

Foto: Freepik.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 19. OKTOBAR: Bik će pretrpeti promenu u ljubavi, Ribe poslovno napredovati!

OVAN
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, možda će vam zasmetati monotonija, ali ako ste sami, moguće je uzbudljivo novo poznanstvo. POSAO: Doživećete izvestan zastoj u poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će pretrpeti promenu ili će vaša veza ući u novu fazu. POSAO: Moguće je da ćete doživeti izvestan finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, što je prvi korak ka emotivnom povezivanju. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim radite ili s kim bi trebalo da imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete pretrpeti kritiku ili morati da ispravite greške. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili nekoga koga ste upoznali na putovanju. POSAO: Problemi u porodičnom poslu ili sa nekretninama. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Vaš fokus će se pomeriti sa balansiranja emocija u odnosu, na čisto fizičku komponentu. POSAO: Ovo je vreme kada možete napredovati u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Raskol između razuma i emocija može dovesti do nesporazuma sa voljenom osobom. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi sa administracijom ili transportom. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguć kontakt i veza sa nekim ko je iznenada ušao u vaš život. POSAO: Zastoj ili neprijatne promene u karijeri, ali situacija će se uskoro promeniti. ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Vaša čulnost je izuzetno izražena i niko neće ostati ravnodušan pred tom činjenicom. POSAO: Bićete primorani da ponovo obavljate poslove koje ste smatrali završenim. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati mnogo prilika za ljubav, osim ako ste u nekoj tajnoj vezi. POSAO: Lako možete sklopiti bilo kakav ugovor, dogovor i zaključiti posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete skoncentrisani na odnose, ali više na one koji nisu romantične prirode, prijateljske i poslovne. POSAO: Moraćete da naučite da radite u paru ili grupi. ZDRAVLJE: Opšta slabost.

RIBE
LJUBAV: Ulazite u period u kome ništa neće biti nemoguće u ljubavi. Više novih zanimljivih kontakata. POSAO: Sreća u poslovima vezanim za kreativnost i umetnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.