26.10.2021.

07:00 >> 20:03

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 26. OKTOBAR: Škorpijama je divan dan za ljubav, Vagama od ruke idu karijera i finansije!

OVAN 
LJUBAV: Može se desiti da upoznate dve mlađe osobe koje će privući vašu pažnju iako danas ne treba očekivati ulazak u vezu. POSAO: Fascinirate svojom preduzimljivošću. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija u odnosu ako ste u dužoj vezi. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. Povoljan dan za finansije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Iako ste trenutno vrlo zaljubljivi, danas želite to da zadržite za sebe i da ne otkrivate svoja osećanja. POSAO: Dobit u oblastima umetnosti, kreativnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Informer

RAK 
LJUBAV: Možete doživeti flert, komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u svom poslu. ZDRAVLJE: Upale.

LAV 
LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog ko živi daleko i s kim ćete imati romantičnu vezu na daljinu. POSAO: Vaše mnoge sposobnosti i veštine će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 
LJUBAV: Umete da pokažete šta osećate na praktičan način, ali imajte u vidu da se ne oduševljava svako praktičnim. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 
LJUBAV: Ovo je savršen dan za ljubav. Doživećete zadovoljstvo, kako na emotivnom, tako i na fizičkom planu. POSAO: I dalje se nalazite u periodu povoljnom za karijeru i finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

ŠKORPION 
LJUBAV: Sreća u ljubavi i uspeh. Dešavaće se samo pozitivni događaji u ovoj sferi. POSAO: Kada znate šta želite, nema toga što vas može sprečiti da to dobijete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 
LJUBAV: Pre svega će vas interesovati uživanje i neko s kim možete da uživate u čulnim zadovoljstvima. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete da ostvarite izvesnu dobit. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Tražite nešto što će imati izvesnu težinu, ljubav od značaja za vaš život. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće ili za sebe. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti simpatije prema nekom sa kim radite. POSAO: Imaćete zaista mnogo posla, ali ćete u isto vreme i uživati. Moguće je čak da preterate. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu izabrane osobe. Ako ste sami, zaljubićete se. POSAO: Mogući problemi u vezi sa finansijama jer danas niste pažljivi sa novcem. ZDRAVLJE: Alergije.