11.11.2021.

10:17

Foto: Pixabay

Magazin

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD! Sunce konjukcija Merkur - evo zašto je VAŽAN 28. NOVEMBAR

Takođe, vlada osnovnim i srednjim obrazovanjem, vašim susedstvom, braćom i sestrama, rođacima, prevozom na kratke udaljenosti, vestima i informacijama. Merkur je brz, živahan, prilagodljiv, promenljiv, bez emocija i radoznao.

Ako ste osoba koja ima ovaj aspekt u natalu, samoizražavanje je zaista jaka tačka. Drugi zaista uživaju u tome da vas slušaju i gledaju kako pričate, dok koristite gestove i izraze lica da biste preneli svoju poruku.

Trebalo bi da se osećate prijatno u javnim govorima i bili biste odličan prodavac, glumac ili političar. Vaša kameleonska sposobnost poboljšava vaš talenat za glumu ili odabir određene ličnosti u zavisnosti od situacije, pišu Astrousluge.com

Tokom tranzita Sunca u konjunkciji sa Merkurom svi znaci osetiće kako im se fokus pomera na razmišljanje i komunikaciju, kao i na putovanja kratke udaljenosti.

Informer

Moćan astro period stiže

Ovaj tranzit donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Očekujte povećanje lične interakcije u svom komšiluku, sa braćom i sestrama, školama i putem interneta.

Dakle, ovo će biti radno vreme sa puno zakazivanja, prepiske, sastanaka, društvenih aktivnosti, novih informacija za obradu i odluka koje treba doneti. Ovo je dobro vreme za razmenu ideja, pravljenje planova, kupovinu i prodaju, pregovaranje i upoznavanje novih ljudi.

S obzirom na to da se obe planete nalaze u znaku Škorpije, to znači da komunikacija neće biti baš jednostavna, već da strelice mogu da nas pogađaju tačno tamo gde će nas i zaboleti.

Zato je vreme za veliku pažnju, jer je Škorpija znak koji voli da ide u dubine i koji sve ispituje do najsitiniih detalja. Klonite se mračnih ljudi i okrenite se pozitivnim mislima. Reči zbog ljubomore i posesivnosti mogu nas i uvrediti od osoba koje nam baš u tom trenutku i znače.