15.11.2021.

07:00

Foto: Freepik.com

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. NOVEMBAR: Jarčevi će dočekati svojih 'PET MINUTA', a ovaj znak dobija PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!

OVAN

LJUBAV: Željni ste osvajanja i nestrpljivi da doživite ljubav, a danas možete upoznati nekog zaista posebnog. POSAO: Sreća u sferi finansija. Moguća ponuda koja se ne odbija. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu ili u preko posla. POSAO: Imate sreće u postizanju bilo kakvog dogovora i možete ostvariti veću finansijsku dobit. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Lak dogovor i dobro slaganje sa partnerom. Harmoničan odnos. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom i svime što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Uspeh i sreća u svim stvarima vezanim za partnerstvo, ali ipak moguće nezadovoljstvo zbog prevelikih očekivanja. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV

LJUBAV: Imaćete sukobljene emocije, što će se negativno reflektovati na ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od rada sa rođacima ili od putovanja. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

DEVICA

LJUBAV: Ovo je vreme za otvoreno pokazivanje naklonosti, jer ćete napredovati u ovoj sferi. POSAO: Ovih dana vam je najbitnije da ostvarite dobru finansijsku bazu za život. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

VAGA

LJUBAV: Sreća u ovoj sferi života, pa možete očekivati napredak. POSAO: Selidba kancelarije, bolji uslovi rada ili preuređenje, kao i uspeh u proizvodnji i kreativnom radu. ZDRAVLJE: Upala grla.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su vrlo spremne i zainteresovane za fizički kontakt. POSAO: Problemi pri radu, sa alatom ili nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili slobodna veza. POSAO: Imaćete sreće u administrativnim i pravnim stvarima, kao i u svemu u vezi s trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

JARAC

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav i više potencijalnih kandidata. POSAO: Moguć dobitak, podrška institucija, prijatelja ili jednostavno sreća u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Sjajno.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete dobiti ono što očekujete u ovoj sferi. POSAO: Blago povoljan dan za napredovanje i ulaganje energije u karijeru. Ipak mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku ili vezu na daljinu. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana nekim greškama koje ste napravili. Ne žurite pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.