16.11.2021.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 16. NOVEMBAR: Ovan da PAZI šta radi S NOVCEM, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

OVAN

LJUBAV: Sad je vreme da napravite korake koji će obezbediti uspeh. POSAO: Manipulisaćete novcem i imati uspeha u sferi finansija ako ne budete previše rizikovali. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada ili koja vas na neki način interesuje. POSAO: Mnogo radite i imate veliku energiju za rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, biće vam lako da se usaglasite sa drugima. POSAO: Moguć je dobitak, pogotovo novčane prirode, ali i drugi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

RAK

LJUBAV: Verovatno ćete se zaljubiti, jer je u ovom periodu vaša sentimentalnost posebno naglašena. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih i inspirativnih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite, previše ste rasipni. ZDRAVLJE: Držite dijetu.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa osobom koja vam u svemu odgovara. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi sa poslom, kao i porast obima posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

VAGA

LJUBAV: Možda ćete doživeti nešto zanimljivo, ali skinite ružičaste naočare i realnije sagledajte situaciju. POSAO: Manji napredak, moguće uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti kroz fizički kontakt. POSAO: Možete dobiti finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Povreda.

STRELAC

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Profitabilno putovanje, ili profit od znanja. Dobro vreme za one koji su visokokvalifikovani. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

JARAC

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi. POSAO: Doživljavate blokadu i gubite motivaciju za posao, ali to je faza koju ćete morati da prođete. ZDRAVLJE: Uganuće.

RIBE

LJUBAV: Priliku možete naći na bilo kom mestu, samo treba da budete u kontaktu sa ljudima. POSAO: Možda ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.