23.11.2021.

07:16

Foto:

Magazin

3 horoskopska znaka koja će najverovatnije slomiti srce LAVA

Blizanci 

Veza Blizanaca i Lavova u početku je zabavna. Oba znaka su vrlo društvena, vole upoznavanje novih ljudi i potrebna im je stalna intelektualna stimulacija u odnosima. Jednom kada Blizanci ugledaju Lava  u centru pažnje na zabavi, Blizanci će odmah biti privučeni njime.

Blizanci imaju nezasitnu radoznalost i vole da uče sve što mogu o svima.

Lav će voleti da bude u centru pažnje Blizanaca.

Međutim, znatiželja Blizanaca će na kraju nestati, a ako ih Lav više ne fascinira, potražit će na drugom mjestu. Čak i ako Blizanci jednostavno bezazleno flertuju sa nekim drugim ili se ponašaju kao da je neko drugi zanimljiv, Lavovi će biti povređeni.

Neće im se dopasti što Blizanci nisu potpuno zaneseni njihovim sjajem. Blizanci nisu nužno neverni, ali Lavovima treba partner koji im laska!

Devica

Devica i Lav su dva susedna znaka koji nemaju mnogo zajedničkog. Devica je rezervisanija i vrlo praktična, dok Lav teži da učini sve što žele na najbrži mogući način. Ne biste mislili da će se ovo dvoje različitih ljudi  privući , možda u početku i neće. Međutim, kako se upoznaju, ceniće kako se međusobno dopunjuju.

Informer

Horoskop

Međutim, kao zemaljski znak, Devica pokazuje ljubav na efikasan ,praktičan način, dok Lav pokazuje ljubav na strastveniji i romantičniji način.

Ova  neusklađenost može dovesti do toga da Lav oseti nedostatak ljubavi od svog partnera, pišu Astrouluge.com

Lav pokazuje ljubav pokretima i ružama, dok Devica to čini tako sto  vodi racune i ide u kupovinu namirnica.

Štaviše, Devica je notorno kritičan znak. Jednom kada neizbežno počnu gunđati, Lavovo samopouzdanje će pretrpeti velike padove, a srce će im se slomiti misleći da su nevoljeni.

Vodolija 

Dva fiksna znaka u vezi mogu biti i blagoslov i prokletstvo, a to je ono što ovde dobijate.

Sa pozitivne strane, Vodolija i Lav su opozitni znakovi, tako da tu postoji snažna privlačnost .

Imaju tendenciju da uživaju u sporom i postojanom pristupu izlascima,upoznavanu, pa nijedan znak neće naterati drugog da se obaveže pre nego što bude spreman.. Kada su u vezi, oba znaka su veoma lojalna.

Međutim, fiksni znakovi su takođe tvrdoglavi. Ako postoje neslaganja, može proći vise vremena pre nego što jedan znak popusti. Lav je vatren dok je Vodolija poznata po tome što je hladna i samostalna. Lav, znak koji teži strastima i naklonostima, biće slomljen zbog nezavisnosti i hladnoće Vodolije.. Vodolija je humanista zodijaka i veoma je strastvena u želji da promeni svet. Iako će Lavu taj kvalitet u početku biti privlačan, njihova osećanja će biti povređena kada shvate da Vodolija ulaže više napora u spasavanje svih drugih nego u spasavanje svoje veze.