22.11.2021.

16:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ova ČETIRI znaka Zodijaka čeka NAJVEĆA SREĆA u 2022. godini!

S obzirom na to da nam ubrzo stiže 2022. mnogi od nas očekuju da će stare probleme ostaviti u prošlosti i da će u Novu godinu ući srećni, bez ikakvih problema. Da, sreća je to što mnogi traže, a ova četiri znaka će imati najviše sreće u nadolazećoj godini, barem tako kažu zvezde.

1. Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj i to duplo više. Neki bi na poslu mogli da budu uspešni u razvijanju novog projekta, sjajne ideje ili planova koji jedva čekaju da realizuju.To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete više nego pre imati vremena da se zabavljate s prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav.

Informer

Romansa koju Device započnu u 2022. godini može da ima svetlu i blistavu budućnost.

2. Vaga

Od samog početka naredne godine Vage će osećati da imaju sve više sreće. Popraviće se na polju karijere, preuzeće inicijativu i boriće se za ispunjenje svojih ambicija. Bićete uspešni u raznim područjima, a ako se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija.

U ljubavi će biti puno strasti, a neke Vage bi mogle da se vrate i bivšim ljubavima.

3. Vodolija 

Na profesionalnom polju sve će se odvijati brzo i biće zanimljivo. Talas naglih promena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Napravićete uspešan balans između uma i srca. Pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. U predstojećoj godini ćete doneti mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost.

Informer

Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad veća i to vam posebno prija.

4. Škorpija 

U 2022. godini vas očekuju nova poznanstva i dragocena nezaboravna iskustva. Vrlo aktivno ćete sklapati prijateljstva, a osim toga, ostvarićete važne kontakte koji mogu da budu presudni za uspeh na poslu. Postizaćete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno vas raduje unapređenje koje može da usledi u narednoj godini.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period. Na kraju će sve biti baš poput bajke, piše Atma.