16.12.2021.

08:38

Foto: Freepick

Magazin

STIŽE NOVO RETROGRADNO LUDILO! Ovo je NAJVAŽNIJI DATUM u decembru - proverite šta vas ČEKA do KRAJA GODINE

Zanimljivo je i ujedno važno što svi ovi aspekti padaju 19. decembra, kada ćemo imati skup dešavanja na nebu.

19. decembar — Pun mesec u Blizancima

19. decembra doživećemo poslednji pun Mesec u godini — i zvanični kraj sezone pomračenja 2021. Izlazeći u vazdušnom znaku Blizanaca, pun mesec u decembru 2021. osvetliće našu želju za komunikacijom, omogućavajući nam da razgovaramo kroz naše emocije i efikasnije izražavamo svoja osećanja. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite stvari u životu i otpustite stvari koje vam ne služe pre nego što počnemo novu godinu. Divno vreme za male promene, komunikaciju sa braćom i sestrama, pa čak i za mala putovanja. Bolje je završiti projekte, a ne započeti. 

Informer

Aspekti do kraja 2021. godine

19. decembar — Venera ide retrogradno u Jarcu

Neprijatno retrogradno za Veneru, koja je već za početak bila nesrećna što je u Jarcu. U narednih četrdeset dana, bliske veze bi mogle biti testirane i bivši bi se mogli vratiti iz prošlosti. Najbolje je postaviti jasne granice tokom ovog vremena, pišu Astrousluge.com

19. decembar — Sunce u Strelcu, sekstil Jupiter u Vodoliji

Za protivtežu intenzitetu drugih planetarnih kretanja koja se dešavaju danas, ovo je veoma srećan aspekt. Ako se danas pristupi sa optimizmom i nadom, to bi moglo da nam privuče uspeh i dobre vesti.