18.12.2021.

18:54

Foto:

Magazin

ŽENE ROĐENE U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE TRUDNOĆA U NAREDNOJ GODINI! Vreme je za bebe!

Iduća godina sigurno je za mnoge od nas puna iznenađenja.

Rak

Damama Račicama život bi se uskoro mogao prilično promeniti. Planeti donose novosti u ljubavnom odnosu, odnosno na porodičnom planu. Spominju se srećne vesti i plodnost - a ovo može značiti samo jedno: trudnički stomačić na vidiku!

Devica

Zahvaljujući uticajima planeta Jupitera i Saturna, žene u znaku Device veliku većinu naredne godine imaju šansu začeti. Ako već dugo raditi na bebi znaj da je tvoje vreme napokon došlo - zvezde proriču visoke mogućnosti za povećanje porodice.

Informer

Tudnica

Strelac

Uticaj Plutona za žene Strelce značiće promenu i nova životna iskustva. Naredna će godina biti puna iznenađenja i velikih preokreta. Tako bi se damama rođenim u ovom znaku moglo dogoditi da ih iznenadi jedan plusić na testu čak i ako se po tom pitanju nisu puno trudile.

Ribe

Ribice bi na godine mogle saznati radosnu vest koja će razveseliti i sve ostale članove porodice. Biće to godina lepih i ugodnih trenutaka provedenih u iščekivanju prinove, Trudnoća se biti blažena, no najbolje od svega je što će se žene ovog znaka i kao mame snaći baš kao ribe u vodi.