Autor: Informer.rs

30.12.2021.

09:36

Foto: Reuters

Magazin

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Jupiter u RIBAMA - detaljna PROGNOZA po ZNACIMA - evo kome stiže NOVAC i SUDBINSKI događaji

Kako se Jupiter vratio kući, odnosno u Ribama mu je sedište, kao i u Strelcu, astrolozi ukazuju da dolazi period kada ćemo imati više sreće na određenim poljima.

Jupiter u Ribama je važan za sve znakove zodijaka, a najvažniji za same Ribe, kojima će doneti pozitivnu transformaciju.

Jupiter u Ribama je drugi naziv za "velike snove", daleka putovanja, duhovnost i realizaciju onoga što smo istinski maštali.

Ovaj Jupiter je darovit, pa ćemo imati više osećaja za osobe kojima je potrebna naša pomoć, a sa druge strane počećemo da pojmimo život na spiritualan način, jer Jupiter u Ribama znači i duhovnost.

Informer

Jupiter u Ribama

Pogledajte šta će po znacima doneti Jupiter u Ribama:

OVAN - Jupiter u vašem dvanaestom polju podrazumeva intuiciju i psihološku ravnotežu. To je kao da ćete imati "anđela čuvara" pri donošenju važnih životnih odluka. Drugim rečima, Jupiter će vam čuvati leđa.

BIK - Jupiter u Ribama donosi vam iskrenu pomoć od prijatelja. U narednih godinu dana izgradićete prava prijateljstva za ceo život. 

BLIZANCI - Promena u profesionalnom usmerenju. Jupiter u Ribama će vam pomoći da shvatite u kom pravcu treba da se odvija vaša putanja u karijeri.

RAK  - Jupiter vam donosi daleka putovanja, odlazak na more i svaki vid učenja filozofije oplemeniće vaš život. Odlična godina za usavršavanje i završetak studija.

LAV - Povoljan period za raspolaganje tuđom imovinom i rešavanje pitanja nasledstva.

DEVICA - Poboljšanje partnerskih odnosa, kako poslovnih, tako privatnih.

VAGA - Nove poslovne šanse! Dobićete sigurno novu poslovnu ponudu u narednoj godini. Poboljšanje odnosa sa saradnicima na poslu.

ŠKORPIJA - Osetićete šta je prava ljubav. Ne samo ona fizička, nego ljubav koja se pamti za ceo život. Odličan period za proširenje porodice i početak nove romanse.

STRELAC - Mogućnost preseljenja i rešavanje pitanja stana. 

JARAC - Odlični pregovori, lepe vesti i razgovori koji će promeniti tok vašeg života. Završićete važnu papirologiju.

VODOLIJA - Poečeo je odličan period za novac! To nagoveštava da će vam jupiter doneti veću finansijku stabilnost.

RIBE- Ovaj period ste čekali 12 godina. Period sreće, blagostanja i lepih dešavanja. Sledi vam pozitivan preokret u 2022. godini i pripremite se za iznenađenja.