01.01.2022.

11:17

Foto: Informer

Magazin

ŠTA NAM DONOSI 2022. GODINA? Poznati astrolog Stefan Dragojlović otkriva SVE DETALJE

Za laike, tri dvojke u nastupajućoj godini, čiji je zbir šest, ne znače mnogo, ali numerolog objašnjava da je šestica simbol Venere i da će 2022. godina biti pod njenom vladavinom.

- Venera je simbol lepote, ljubavi, plodnosti i izobilja i ako radite na sebi u tom pravcu, bićete zadovoljni. Dolazi vreme ljubavi, novih veza, biće brakova, nataliteta, kupovine nekretnina... Posvetite se izgledu i radite na sebi. Venera "traži" zalaganje i trud - kaže Dragojlović.

Takođe, saznajte koga očekuje bolja poslovna ponuda u Novoj godini klikom na ovaj link.

Šestica je, prema njegovom tumačenju, simbol svođenja računa i raščišćavanja emocija i prekida trulih kompromisa.

Šta čeka Srbiju

- Srbija je Jarac u horoskopu, koji je pod brojem četiri. Kada saberemo tu četvorku sa šesticom nastupajuće godine, dobijamo desetku, odnosno u zbiru broj 1. To znači da će Srbija stati na noge i započeti novo razdoblje, pogotovo kada je reč o finansijama i ekonomiji. Imaćemo dobru poziciju u svetu, bićemo cenjeni i poštovani - kaže numerolog.

- To znači da će ove godine sve ono što nije valjalo da se jasnije uoči, pročisti i očisti, jer će biti energije za to.

Stefan nam otkriva i šta nas očekuje kada je zdravlje u pitanju:

- S obzirom na to da je ova godina u simbolici broja 2, treba povesti računa o parnim organima - ekstremitetima, očima, ušima, dojkama, bubrezima... Sa koronom ćemo živeti, ali sigurno opuštenije. Napredak se vidi i sa novim lekovima i vakcinama - ističe Dragojlović.