10.01.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. JANUAR: Ovnovima će se svaki RIZIK ISPLATITI, a OVAJ ZNAK će planirati ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST s partnerom!

OVAN 

LJUBAV: Lako uspostavljanje kontakta i komunikacije sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Svaki rizik će vam se isplatiti, kao i bilo kakva samostalna inicijativa. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Dobre okolnosti će doprineti da imate više prilika za ljubav. POSAO: Bićete kreativni i možete ostvariti rezultate u svemu što ima veze s inostranstvom. ZDRAVLJE: Usporena probava.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša pažnja će više biti okrenuta rešavanju kriznih situacija u odnosu nego romantici. POSAO: Vredni ste i sposobni, zbog čega postepeno postižete uspeh. ZDRAVLJE: Bol u vratu.

RAK 

LJUBAV: Razvićete osećanja prema nekom ko vam je prijatelj. POSAO: Danas ćete biti obuzeti poslom u vezi s nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

LAV

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje, ali nemojte previše očekivati. POSAO: Povoljan period za građenje karijere i samoprezentaciju, marketing i izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas ili ko ima veze s inostranstvom. POSAO: Problemi za firmu u kojoj radite, zbog lošeg rukovodstva. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dve osobe u isto vreme ili neko ko je zauzet. POSAO: Uspeh u oblastima koje podrazumevaju rad s ljudima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete očekivati uzbudljive događaje, ali ne i trajne pozitivne promene. POSAO: Danas je dobar dan za završavanje stvari koje ste odlagali. ZDRAVLJE: Teška hrana loše utiče na zdravlje.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu nekih privlačnih ili popularnih osoba. POSAO: Napredak i poboljšanje imidža, što je dobro za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati zajedničku budućnost s partnerom. POSAO: Biće vam prijatno na radnom mestu. Sreća u radu s lepim stvarima i sa ženskim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo će biti poučan dan. Možda vam se dopadne neko ko je poznat ili popularan. POSAO: Možete profitirati, ali samo dok radite nešto u čemu uživate. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

LJUBAV: Razdvojenost, čežnja ili ljubav s nekim ko je daleko. POSAO: Pojaviće se neka dobra prilika, i to pukom srećom.  Promena uslova rada na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.