Autor: Informer.rs

13.01.2022.

07:11

Foto:

Magazin

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Vreme je za SUDBINSKE SUSRETE - 3 znaka treba da obrate pažnju na OVO

Sekstil tranzitne retrogradne Venere sa tranzitnim Neptunom uzbuđuje vašu senzualnu i brižnu stranu. Ovo je dobro vreme za strastvene romantične susrete.

Možete uživati u povećanoj želji u se*sualnim odnosima sa svojim partnerom i možda ćete otkriti maštovite načine da povećate svoje erotsko zadovoljstvo. Ovo je takođe dobro vreme za zabavljanje jer će vaša povećana magnetska privlačnost privući nežnu i brižnu osobu, vrlo verovatno pravu srodnu dušu ili duhovnog partnera.

Ovo je dobro vreme za kupovinu odeće, kozmetike, nakita za sebe, plus bilo šta da ukrasite svoj dom ili dodate luksuz u svoj život.

Možete se osloniti na dobar smisao za modu i oko za lepotu. Inspirisana kreativnost takođe čini ovo dobrim vremenom za ples, muziku i druge oblike lepog kreativnog izražavanja kao što su slikarstvo i skulptura.

Informer

Venera je retrogradna

Neptun vlada slikama, filmom i ekranima. Ovo je dobar tranzit za snimanje filmova ili čak deljenje romantičnih trenutaka na internetu. Ako ste iskusili nisko samopoštovanje, onda je ovo odličan trenutak da se pokažete pred ogledalom ili veb kamerom. Niko ne mora da vidi... ne ako ti to ne želiš, pišu Astrousluge.com

Prijatelji i grupe ljudi biće vam važni u ovom trenutku. Uživali biste da gledate film ili obogatite svoj život služeći drugima kroz dobrotvorne organizacije. Vaša nesebična i saosećajna priroda će povećati vaše samopoštovanje, kao i učiniti stvarnu razliku za druge.

Duhovna ljubav se može izraziti kroz religiozne ili druge duhovne grupne aktivnosti. Vaša intuicija će biti pojačana i možete steći vredan uvid kroz snove i vizije. Svaki psihički talenat će biti stimulisan.

Retrogradna Venera najviše će uticati na Jarčeve, Device i Bikove.