05.02.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. FEBRUAR: Bikove očekuju velike promene, a OVAJ ZNAK će imati problema sa krvnim pritiskom!

OVAN 

LJUBAV: Aktivno ćete se udvarati nekom ko je svež u vašem životu. POSAO: Logistički ili administrativni problem vam mogu otežati da postignete ono što se od vas očekuje. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

BIK 

LJUBAV: Vrlo ste privlačni drugima, pogotovo ovih poslednjih dana. To vas može navesti da poželite nekog novog. POSAO: Moguće je da će se desiti velike promene na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: U periodu ste kada imate mnogo prilika za ljubav I zabavu, pa ste malo prezasićeni. POSAO: Moguć kvar alata I sredstava za rad, ali inače solidan dan za posao. ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom.

RAK 

LJUBAV: Boravak u prirodi je bitan za vašu emotivnu ravnotežu, pa vam treba neko ko deli vašu ljubav ka istoj. POSAO: Moguć uspeh I uvećan obim posla, ili baš zbog uvećanog obima posla. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

Informer

Rakovima će biti osetljivi disajni putevi

LAV 

LJUBAV: Nećete se dovoljno posvetit svom ljubavnom životu da bistemogli bilo šta očekivali. POSAO: Promena na bolje. Vaš trud će se uskoro isplatiti ili će biti priznat na neki način. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja, ali se previše forsirate.

DEVICA 

LJUBAV: Vaša pažnja je skrenuta sa vašeg ljubavnog života na poslovne obaveze. POSAO: Možete dobitit neku sjajnu priliku za rad u inostranstvu ili u nekoj visokobrazovnoj ustanovi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA 

LJUBAV: Moguće su novine u vašem ljubavnom životu. Možda ćete napraviti neku poželjnu promenu. POSAO: Povoljan period za finansije I privatan biznis bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

ŠKORPION 

LJUBAV: Znaćete tačno šta I kada da kažete zbog čega ćete dobiti sve što želite, a vi ste I inače “stručnjak” za to. POSAO: Rad u sferi kreativnosti ili prijatan dan na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Pošto je vama slaganje na intelektualnoj I čak verskoj osnovi bitno, treba uvek da birate imajući to na umu. POSAO: Promena karijere ili promena nadređenih. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

JARAC 

LJUBAV: Bićete popularni kod svih pa I osobe koja vas interesuje. Lako možete uspostaviti kontakt sa istom. POSAO: Danas ćete imati sreće u sferi posla, pogotovo u partenrskom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da razvijete interes za nekoga ko živi u komšiluku ili nekog s kim komunicirate preko socijalnih mreža. POSAO: Doživećete blokadu u ovoj sferi. Verovatno u vidu neke nadređene osobe. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Čeznučćete za putovanjima, pogotovo onima u dvoje. POSAO: Vrlo ste kreativni I entuzijastični, što je dobro za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.