15.02.2022.

07:00 >> 21:55

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 15. FEBRUAR: Rakovi će naglo ući u NOVU VEZU, a OVOM znaku će u poslu pomoći neko iz KRUGA PRIJATELJA!

OVAN

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti pun uspona i padova, zbog nesporazuma. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o započinjanju privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati iznenađujući, ali pozitivan razvoj događaja u sferi ljubavnog života. POSAO: Postoji mogućnost da nađete posao u sferi ekonomije i bankarstva. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vas iznenaditi osećanja koja će se probuditi prema nekome ko vam je prijatelj. POSAO: Možda će vam u karijeri pomoći neko iz kruga prijatelja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da ćete iznenađujuće naglo ući u novu vezu. POSAO: Imaćete nešto manji obim posla nego što je uobičajeno. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV

LJUBAV: Izgleda da ćete se zbližiti sa nekim kroz zajednički rad. Zato je moguća ljubav sa kolegom. POSAO: Nestabilan period i moguća promena karijere. ZDRAVLJE: Upale.

DEVICA

LJUBAV: Skloni ste da idealizujete druge i tražite nešto egzotično. POSAO: Dobro za one koji se bave intelektualnim radom ili rade sa strancima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VAGA

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko će vas inspirisati na ljubav. Ovo je pre svega povoljan period za fizički kontakt. POSAO: Doživećete uspeh ako radite u sferi umetnosti. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete dobiti neobičan poklon od osobe od koje to niste očekivali. POSAO: Bićete primorani da se više pozabavite logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Alergija.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete naići na neke objektivne prepreke u ostvarenju vaših planova. POSAO: Loša komunikacija sa kolegama, zbog čega su mogući nesporazumi. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Ovo je dobar period za one koji bi da dožive novu ljubav. POSAO: Ako tražite posao, lako ga možete naći jer ćete biti vrlo kreativni i komunikativni. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo nije vreme kada ćete se mnogo baviti svojim ljubavnim životom, ali mogu vam se desiti nova poznanstva. POSAO: Stabilna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Privlače vas osobe stranog porekla. POSAO: Očekujte poboljšanje u ovoj sferi, iako ne ono kome se nadate. Nove mogućnosti su otvorene. ZDRAVLJE: Odlično.