Autor: Informer.rs

16.02.2022.

07:41

Foto: pexels.com

Magazin

DANAS TAČNO U 17:57 ČASOVA STIŽE PUN MESEC U LAVU! 16. februar je ključan datum - 4 znaka neka se PAZE

Svi oni koji su loše spavali ili se ne osećaju dobro treba da imaju u vidu da Mesec dok se puni pojačava svoje dejstvo i na taj način deluje na nas na psihološkom nivou.

Pun Mesec je okidač za razne frustracije, nekontrolisane reakcije i ispade koji će biti učestali tokom današnjeg dana.

Pun Mesec u Lavu dozvoljava nam da se oslobodimo tereta iz prošlosti i krenemo napred, ali ujedno pruža priliku da javno istupimo i borimo se za svoje ciljeve.

Pojedini znakovi mogu da iskoriste uticaj punog Meseca za privlačenje prave ljubavi. Pun Mesec donosi i važne javne manifestacije.

Informer

Pun Mesec

LAV - Za vas je od svih znakova pun Mesec najteži jer se već ne osećate najbolje. Osećate velike promene i morate da se oslobodite svega što vas je vuklo "unazad". Ovo je lična transformacija, ali ipak pazite kakve odluke donosite tokom dana.

ŠKORPIJA - Pun Mesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promene koje čekate mesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumete. 

BIK - Pun Mesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Meseca vam neće prijati.

VODOLIJA - Ovaj pun Mesec donosi vam promene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerom. Ovo su promene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.