17.02.2022.

07:00

Foto: Pixabay

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. FEBRUAR: Jarčevi bi trebalo da vode računa o načinu na koji komuniciraju sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će imati nervozan stomak!

OVAN

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti fizičku vezu sa izabranom osobom, ali ne i emotivnu. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa novim idejama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Vrlo ste svesni da ne funkcionišete dobro sami i da je za vas bitno da imate harmoničan ljubavni odnos. POSAO: Mogući su finansijski problemi. ZDRAVLJE: Problem sa apetitom.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zatvoreniji nego inače. Uglavnom ćete prežvakavati neka dešavanja iz prošlosti. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK
LJUBAV: Ovih dana je vaš ljubavni život uzbudljiv, ali ne i stabilan. POSAO: Uspeh u sferi zabave i marketinga. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija. Pazite šta jedete.

Informer

Rakovi, pazite šta jedete



LAV
LJUBAV: Ovaj dan neće doneti ništa posebno. POSAO: Problemi u poslu, posebno ako vaš posao ima bilo kakve veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako između vas i partnera, pre svega zbog različitih shvatanja. POSAO: Ne očekujte boljitak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Vaša nespremnost da aktivno kreirate svoju sudbinu može vam se osvetiti. POSAO: Uživaćete u kreativnom radu, a možete dobiti i sjajnu priliku za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Često ste obuzeti sobom i slepi za sve oko sebe, pa i potrebe osobe sa kojom ste. POSAO: Bićete zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.

STRELAC
LJUBAV: Teško vam je da se zaljubite u ovom periodu. Nemate energije za nove ljubavne pohode. POSAO: Opterećivaće vas neki finansijski problemi. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Informer



JARAC
LJUBAV: Vi cenite ozbiljnost kod drugih i moguće je da ćete sretati samo vrlo ozbiljne osobe. POSAO: Vodite računa o načinu na koji komunicirate sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Problemi iz drugih sfera će vas naterati da zaboravite na ljubav. POSAO: Možda je trebalo da budete nešto mnogo više od onoga što ste postali. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete gajiti tajne simpatije za nekoga iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Moraćete da uložite veći napor da biste napredovali u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.