23.02.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 23. FEBRUAR: Škorpije očekuje unapređenje na poslu, a OVAJ ZNAK će imati problema sa kolegama!

OVAN 

LJUBAV: Osećaćete se uspešno u ovoj sferi, jer će vaš izbor naići na odobravanje okoline. POSAO: Uspeh, posebno za one koji se bave politikom ili umetnošću. ZDRAVLJE: Neuravnotežen apetit.

BIK 

LJUBAV: Imaćete prilike da budete u većem društvu, gde će biti više onih koji su zainteresovani za vas. POSAO: Uspeh za one koji se bave intelektualnim radom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako uopšte budete gajili neke simpatije za nekog, to će biti tajne simpatije ili tajna afera. POSAO: Uspeh u sferi trgovine I logistike. ZDRAVLJE: Moguće pogoršanje, kakve god tegobe da već imate.

RAK 

LJUBAV: Uznemirenost, zbog promena koje će se desiti u vašem emotivnom životu. POSAO: Doživećete privremenu blokadu u poslu, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Gastritis i bol stomaka.

Informer

Rakovi će doživeti privremenu blokadu u poslu

LAV 

LJUBAV: Moguća je romansa na radnom mestu ili sa nekim sa kim imate poslovni odnos. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva I finansija, kao I bilo kakvoj manipulaciji novcem. Moguć je I novčani dobitak. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA 

LJUBAV: Osećaćete optimizam u vezi svog ljubavnog života, jer će vam se otvoriti nove mogućnosti. POSAO: Vrlo ste sposobni, zbog čega lako možete napredovati. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Svi se osećaju prijatno u vašem društvu. Zbog toga uvek lako nalazite prilike u ovoj sferi. POSAO: Napredak u partenrskom poslu ili oformljavanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION 

LJUBAV: Doživećete harmoniju u svom ljubavnom životu, a možete ostvariti dobre prilike ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguć napredak na poslu, novi posao ili unapređenje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC 

LJUBAV: Obećavajući kontakti, od kojih se neki može kroz vreme razviti u nešto značajnije. POSAO: Mogući problemi sa kolegama, ljudima koji rade za vas I sa vama. ZDRAVLJE: Napad migrene ili nervozan stomak.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Nervozna komunikacija I nestrpljenje. Moguće je da ćete naći simpatiju na društvenim mrežama. POSAO: Dobar dan za one koji rade u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Iako ćete imati sve uslove za to da uživate u životu, nećete se osećati ispunjeno. POSAO: Dobićete više primamljivih ponuda u sferi posla. ZDRAVLJE: Pad imuniteta I vitalnosti.

RIBE 

LJUBAV: Možete razviti osećanja za nekog koga viđate svakodnevno ali do sada niste bili zainteresovani. POSAO: Problemi pravne ili administrativne prirode, kojima ćete morati da se pozabavite. ZDRAVLJE: Sjajno.