02.03.2022.

07:44

Foto:

Magazin

DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN U GODINI! Astronumerolog Ružica Kralj otkriva za Informer.rs zašto je VAŽAN 2. mart i šta nas očekuje u 18:35 časova

Kako je danas jedan od najmoćnijih datuma u godini, astrolozi su saglasni da možemo da ostvarimo svoje snove. Pred nama je magičan dan u kojem se snovi pretvaraju u stvarnost.

Astronumerolog Ružica Kralj objasnila je kako će nas uticati mlad Mesec u Ribama.

Informer

Ružica Kralj

- Mlad Mesec u Ribama, sa Jupiterom u konjukciji, donosi i nove i srećne početke. Nagoveštava i velike promene, dan novog buđenja. Probudite se konačno, ali u stvarnosti, ne samo u snovima. Svu vašu pozitivnu energiju usmerite na pravi put i imajte cilj. Cilj je i vaš uspeh. Zaboravite na iluziju, jer ovo je stvarnost. Merkur i Saturn će se takođe konačno sresti i oni nam donose ozbiljnost i prave odluke. Vreme promena i transformacije, upravo je sada. Neke tajne iz prošlosti upravo biće otkrivene, a druge ce doći.Vreme Riba i duhovnosti, prisustvo Boga u nama i oko nas, konačno probudiće svet. Samo iskrenost, rad, red i disciplina biće nagrađeni, sve drugo je propast i prošlost. Svi želimo mir i slobodu, kao i novo doba, a mir je tu samo kada je mir - objasnila je ona.

Šta očekuje Srbiju do 2025. godine saznajte klikom na ovaj link.

Mlad Mesec u Ribama biće povoljan za sve horoskopske znakove, a najzančajniji će biti za same Ribe, Rakove i Škorpije.

BONUS VIDEO: