08.03.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 8. MART: Škorpije će LAKO NAĆI LJUBAV, a ovom znaku se smeši NEOČEKIVANI DOBITAK!

OVAN

LJUBAV: Dobre okolnosti će doprineti da imate više prilika za ljubav, samo treba da ih iskoristite. POSAO: Možete ostvariti rezultate u svemu kreativnom. ZDRAVLJE: Usporena probava.

BIK 

LJUBAV: Vaša pažnja će biti potpuno usmerena na ljubav, zbog čega ćete privući prilike u ovoj sferi. POSAO: Vaš prijatan izgled i ljubaznost mogli bi da vam pomognu u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Problemi iz drugih sfera oduzeće vam energiju i nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Doživećete izvestan zastoj, moguće su i greške zbog loše koncentracije. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u krugu prijatelja. POSAO: Moguća je zarada od posla, ali i neočekivani dobitak, bonus ili neka druga finansijska infuzija. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

LAV

LJUBAV: Doživećete prijatne događaje, ali nemojte previše očekivati. POSAO: Povoljan period za učenje novih stvari i dodatno obrazovanje u cilju napredovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko čiji vam temperament ne odgovara i čije emocionalne apetite nećete moći da zadovoljite. POSAO: Loš odnos sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će u vaš život ponovo ući neko iz prošlosti ili ćete se vratiti staroj ljubavi. POSAO: Uspeh u oblastima koje zahtevaju rad sa ljudima i dobre međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom periodu vam je lako da pronađete ljubav, sve što treba da uradite je da izađete među ljude. POSAO: Manji problemi u procesu rada, inače solidna situacija. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu zanimljivih ili vrlo pametnih osoba sa iskustvom. POSAO: Dobri uslovi rada, inspiracija i dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Pozitivan trend se nastavlja, bar kada je ljubav u pitanju. POSAO: Ovo je period odricanja i štednje, treba da se naučite kako da funkcionišete s minimalnim sredstvima. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete u društvu nekoga ko će vas naučiti kako da usporite i nađete vremena da uživate u životu. POSAO: Moraćete da ponovite neke korake ili sve proveravate tri puta. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Zahlađenje u ljubavnom odnosu, pre svega zbog nekih okolnosti života. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili napredak na poslu, kao i promena uslova rada. ZDRAVLJE:  Vrlo dobro.