23.03.2022.

10:39

Foto: Pixabay

Magazin

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL! Ovnovi treba da čuvaju NOVČANIK, Lavovima stižu PARE iz INOSTRANSTVA, a evo za koga će se LEPITI NOVAC

Kolo sreće se okreće, a pojedini znaci imaće više sreće na finansijskom planu nego ostali. Uran u Biku i Saturn iz Vodolije utiču na naše finansije i ukazuju da dolazi do promene načina plaćanja, ali i da moramo da pazimo u šta ulažemo novac.

Saznajte šta vam donosi Sunce u Ovnu klikom na ovaj link.

Informer

Novčani horoskop

Kako su vam zvezde naklonjene za novac saznajte:

OVAN - Venera u Ribama ukazuje na razne malverzacije i tajne, pa treba da čuvate novčanik! Vodite računa da na neki način ne budete prevareni. Ovo je takođe zarada novca iz tajnog izvora finansiranja.

BIK - U aprilu imate šanse da zaradite preko prijatelja. Uran u vašem znaku vas tera da rizikujete, ali budite oprezni sa ulaganjima i ne izlažite sebe bespotrebnom riziku.

BLIZANCI - Mars i Venera u Ribama donose vam troškove, tako da treba da se spremite za turbulentan mesec.

RAK - Pokušavate da zaradite veći novac na poslu. Bićete uporni da dobijete povišicu. Iako to neće ići lako, budite uporni.

Informer

LAV - Koančno bolji period za finansije. Imate šanse da zaradite posredstvom inostranstva.

DEVICA  - Očekuje vas novo poslovno partnerstvo, gde će biti pregovora i o novoj zaradi. To može da bude zanimljivo za vas.

VAGA - Tražite bolje plaćen posao, a u narednom periodu to može i da se ostvari. Posao će vam biti glavna preokupacija.

ŠKOPRIJA - Pred vama je odličan mesec za novac. U aprilu će se pare lepiti za vas. Imaćete šansu da zaradite novac na osnovu nećega što volite.

STRELAC - Štedite novac, a najveće troškove imaćete oko stana. Nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom.

JARAC - Iako je mesec dobar za pregovore, budite oprezni sa ualaganjima i kreditima. Pred vama je dobar mesec u kojem morate da budete oprezni.

VODOLIJA - Uspeh i blagostanje očekuju vas na finansijskom planu. Pojedine Vodolije imaće više para nego ikada u životu.

RIBE - Do 11.maja treba da iskoristite pozitivan uticaj planeta kako biste zahtevali veću zaradu. Pred vama je uspešan period za novac. Imaćete troškove, ali će pare i stizati.

BONUS VIDEO: