01.04.2022.

11:43

Foto: Freepik.com

Magazin

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJSPORIJE STARI! Da li prepoznajete nekoga?

Iako su Blizanci često na lošem glasu jer su, kako ljudi govore, dvolični, to je daleko od istine. Čuveni brbljivci su kraljevi dobrog humora, a prepoznatljivi su po tome što odlično odolevaju godinama.

Bliznaci kojima vlada Merkur poseduju visoku inteligenciju i sposobnost učenja, uvek su veseli, a u srcu ostaju zauvek deca.

To doprinosi da nikada ne izgledaju kao osoba svojih godina, a drugi znaci mogu da im pozavide na njihovoj mladolikosti.

Uvek veseli i raspoloženi za druženje, Blizanci i fizički i psihički odolevaju godinama. Oni su ljubitelji drečavih i šarenih boja, tako da ne poštuju pravi oblačenja u skalu da godinama, nego imaju sopstveni stil.

Informer

Horoskop

Uvek deluju 5 ili 10 godina mlađe, a zbog toga se i kaže da najsporije stare. Vole nove izazove i promene, a smisao za humor je deo njihovog neodoljivog šarma.

Podsetimo, danas je važan astrološki datum jer je na nebu mlad Mesec u Ovnu, koji donosi sreću za ove znakove, a više o tome klikom na link.

Na nebu je veoma zanimljiva slika, jer je Merkur u Ovnu, kao i Sunce, pa smo preduzimljiviji, hrabriji i imamo želju da donesemo odluke koje će promeniti mesec koji je pred nama.

Šta vam donosi Sunce u Ovnu saznajte klikom na ovaj link.

BONUS VIDEO: