03.04.2022.

12:31

Foto:

Magazin

DOŠLO JE NJIHOVO VREME! Ova 3 horoskopska znaka DANAS čeka životni PREOKRET!

 

1. Bik

Deo vašeg putovanja tokom cele godine je da odlučite šta je ispravno za vas u odnosu na ono što drugi ljudi misle da je najbolje. Današnji dan označava važan deo ovoga, jer i Mesec i Uran u vašem znaku danas udružuju snage, kako bi vam pomogli da vidite da samo zato što neko može reći da ima najbolje namere za vas, ne znači da to čini. Ovo je nova sloboda koja dolazi u Biku, i to je sloboda koju treba mudro iskoristiti.

Kako počinjete da primećujete ko oko vas želi da sledite svoje srce u životu, u odnosu na one čije je odobravanje suzdržano, samo ako radite ono što oni žele, dakle pratite vaše srce, osetićete da postajete jači i samopouzdaniji. Savršen je dan da kažete šta mislite i da se suprotstavite onima koji su pokušavali da vas nateraju da živite u iluziji. Poznajete sebe dovoljno dobro da znate šta vam je namenjeno, a šta nije. Sada je vreme da verujete u to i da nikada ne dozvolite da vam neko drugi kaže drugačije.

2. Ovan

Ne samo da se spremate za novo poglavlje u svom životu, već ste i prerasli ono što ste nekada bili. Kada shvatite veličinu sopstvenog rasta, to može biti neodoljivo, jer se može osećati kao da više ništa nije isto. Ovo može biti teško, ali je i lepo, jer znači da ste spremni za sve što sledi. Čak i ako niste sigurni da znate da će to biti veliki skok u nepoznato i nepredvidivo.
Ovo je vaša prilika ne samo da vodite teške razgovore ili govorite o svojim granicama, već da govorite sa mesta rasta, umesto povređenih osećanja ili straha. Možete samo da kontrolišete kako se pojavljujete u razgovoru, a ne kako vas druga osoba čuje.

Bez obzira koliko danas shvatate da ste toliko naučili o tome ko ste i šta vam je potrebno, to ne znači da neko drugi jeste. Govorite svoju istinu, ali takođe zapamtite da oni koji su posvećeni tome da vas čuju iz svojih rana, nikada neće moći u potpunosti da vas razumeju.

3. Škorpija

Danas je vaša lična deklaracija slobode, ne samo u životu, već posebno u odnosima. Bilo da se radi o prošlom šablonu na kome konačno dolazite do izlečenja i zatvaranja ili o postojećem, danas označava kraj vašeg pokušaja da ljudima ugodite. Kako ste ove godine već osetili magiju pomračenja koja se pretvaraju u vaš znak, jasnije vidite ko ste i šta vam je potrebno, ne samo od života, već konkretno od nekoga sa kim ste u vezi.

Vaša sposobnost da tolerišete manje je otišla sa minimalne na nikakvu i sada se radi o tome da se oslobodite ovih poslednjih nekoliko žica koje su vas vezivale za mesto gde ste mislili da zaslužujete da se neprestano borite. Verujte u ono što imate u mislima i verujte viziji napred, čak i ako ne možete da vidite svaki korak na tom putu. Bolji dani i noći su pred nama, sve što treba da uradite je da nikada više ne kompromitujete ono što vam je zaista potrebno za udobnost drugog.