12.04.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 12. APRIL: Škorpijama će se dopasti dve osobe u isto vreme, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a možda I nešto više. POSAO: Radite sa ljudima koji pokušavaju da se nametnu, zbog čega vam je teško da dođete do izražaja. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: U ličnom životu ćete imati sreće I prilike za ljubav I zabavu, pogotovo ako ste otputovali negde na odmor. POSAO: Zastoj tokova novca, moguć I neki finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Bikove očekuje zastoj tokova novca

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete naći ljubav, a ako ste već u vezi vaš odnos će biti vrlo harmoničan. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa I bilo kakvog kreativnog izražavanja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 

LJUBAV: Bićete posebno dobro raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete I imati sreće u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema sa nekim osobama na položaju autoriteta. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će prema vama iskazati naklonost neko koga ćete videti kao inferiornog u poređenju sa vama. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi posla. ZDRAVLJE: Alergije.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti više osoba koje su sve stranaci ili barem žive daleko, u inostranstvu. POSAO: Nemojte se zaduživati u ovom period. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama. Izbegavajte tešku hranu.

Informer

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav sa nekim ko vam je podređen, ili uopšte sa nekim s kim radite. POSAO: Uspeh I dobra sreća u poslu. Poboljšanje uslova rada I nove prilike. ZDRAVLJE: Dobrog ste zadravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe u isto vreme. Moguće je da će obe biti dosta mlađe od vas. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

STRELAC 

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga pre svega zbog istih interesovanja, vere ili pogleda na svet. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi posla, ako se bavite umetnošću I lepotom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom, a ako tražite ljubav sigurno ćete je naći. POSAO: Povoljna finansijska situacija ali zbog iste bi mogli I preterano da se opustite I dosta trošite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete frustrirani jer danas nećete imati mnogo prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Pozitivan trend u sferi finansija se nastavlja, što je dobro za sve koji se bave kupoprodajom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Bićete vrlo povučeni zbog čega nećete direktno komunicirati sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u inostranstvu I daleko od zemlje porekla. Inače period pripreme. ZDRAVLJE: Stabilno.