16.04.2022.

14:11

Foto: Freepick

Magazin

KAKO VARAJU HOROSKOSPKI ZNACI? Lav poklanja, Devica kritikuje. a Bik radi OVO

Još kad se u sve to uplete i horoskop, onda imate čitav spisak osobina na koje treba da obratite pažnju jer su same po sebi sumnjive.

Ovan postaje svadljiv

Ako Ovan vara, znači da mu ne posvećujete dovoljno pažnje, a kad prevare, postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste kao pre.

Bik menja navike

Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva preterana briga o izgledu, poput nove odeće, odlazaka kod frizera, u teretanu... Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

Blizanci uvek imaju alibi

Kad varaju, Blizanci su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje kao alibi. Uvereni su da ne možete da ih uhvatite, pa se vremenom opuste. Ako mu na brzinu postavite par unakrsnih pitanja, zbuniće se i otkriti.

Informer

Preljuba

Rak se udaljava

Rakovi ne žele da izgube sigurnost partnera, ali ni ljubavnika, dok sumnju bude česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama. Odbijaće seks i tako se emotivno udaljavati. Ukoliko počne neumereno da troši, postanite oprezniji.

Lav ugađa

Kad Lavovi varaju, glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri - muškarac će vam ugađati na sve moguće načine, a žena pripremati najdraža jela uvek doterana. Neverstvo neće priznati ni ako ih uhvatite na delu, a još će vas i napasti.

Devica napada

Devica vara jer je razočarana i ne želi da bude u vezi, ali nije smislila način da se oslobodi. Uvek će za sve imati alibi, ali će postati ironična i stalno isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

Informer

Vaga kao zaljubljeni tinejdžer

Vage se upuštaju u preljubu samo ako se zaljube, a ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju i presvlače i vrlo su raspoloženi. Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako saznate za nju, reći će da je u pitanju flert.

Škorpija to radi planski

Škorpije veruju da ih nikada nećete otkriti, jer su uvereni u svoje sposobnosti zataškavanja. Varaju mudro i smireno. Muškarci će redovno spavati s vama i neće gubiti interesovanje, a žene će odati zaljubljeni pogled.

Strelac bi da se raspravlja

Strelčeve otkriva često filozofiranje. Muškarac će ponavljati da je veza postala monotona, a dame vam neće ništa braniti i propagiraće ravnopravnost. Ali pre nego što potvrdite sumnje dokazima, sami će priznati neverstvo.

Informer

Jarac vara, ali ne dugo

Jarčevi će varati ako ih partner uzima zdravo za gotovo i ako se osećaju jadno. Ukoliko se upuste u neverstvo, to može da bude i kraj veze, jer im smeta to što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, za nju nećete ni saznati.

Vodolija se odaje

Vodolije ne varaju često, ali ako to rade, to će vam i 'nacrtati'. Biće nezainteresovani za odnos, govoriće dvosmislene izjave o budućnosti, predlagaće otvorenu vezu ili da napravite pauzu. Na svako pitanje o neverstvu reagovaće odbrambeno.

Ribe nisu dosledne

Ribe mogu da vole više partnera odjednom. Umeju da se izgube u lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tad će progovoriti o svemu, a sutra će sve poreći. Ako im date dokaz, histerisaće i pašće u depresiju, ali vas neće ostaviti.

BONUS VIDEO: