29.04.2022.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 29. APRIL: Škorpije treba da budu oprezne sa lekovima, a OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

OVAN

LJUBAV: Mouća tajna ljubav ili veza na daljinu. POSAO: Moguće poslovno partnerstvo, kao I profit od rada I finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da se u zaljubite, pogotov u nekoga s kim radite I imate poslovni kontakt. POSAO: Nikakav rizik vam se neće isplatiti I zato ne treba da ulazite u isti. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 

LJUBAV: Potrudite se da iskomunicirate ono što je bitno da se kaže da ne bi došlo do nesporazuma. POSAO: Moguće je da ćete ostvariti dobit. Dobićete novac možda iz dva izvora. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

Blizanci će ostvariti dobit

RAK

LJUBAV: Danas će vam se desiti krupne I pozitivne stvari u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguć je rad u medijima ili potreba da javno izrazite vaše mišljenje ili stav. ZDRAVLJE: Bol stomaka I moguće povrede.

LAV 

LJUBAV: Potrudite se da balansirate strasti I emocije. POSAO: Sreća sa podređenima i osobama koje rade za vas. Dobro vreme za to da potražite radnika ako vam treba. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Ova sfera jepostala vrlo nestabilna u poslednje vreme, ali I vrlo uzbudljiva. POSAO: Posao vam je poprilično klimav, trebali bi više da se potrudite ili da smislite plan B. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: U sebi ćete uspeti da usaglasite I erotiku I strast, zbog čega možete doživeti savršenu ljubavnu priču. POSAO: Posao će trpeti jer mu se nećete posvetiti koliko treba. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: Shvatićete da imate problem da svoje emocije usredsredite na samo jednu osobu jer je iskušenja previše. POSAO: Možete imati manje probleme ako ste u porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lekovima.

Informer

STRELAC 

LJUBAV: Ljubav vam je bitna, ali samo ako vam ostavlja dovoljno slobode. Ako vas sputava, nije za vas. POSAO: Zabrinutost zbog smanjenog prometa posla. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti držati podalje od sveta I od mogućnosti da pronađete ljubav. POSAO: Možete se razočarati u nadređene ili napraviti neku grešku u komunikaciji sa njima. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog nekih drugih stvari. To ćete zažaliti jer je vama ljubav bitna. POSAO: Moguće manje promene ili manji neuspeh na planu karijere. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

RIBE 

LJUBAV: Srešćete nekoga s kim ćete doživeti bliskost od prvog momenta. POSAO: Dobićete verovatno više od jedne ponude za posao, jer ste u povoljnom periodu za posao. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.