03.05.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 3. MAJ: Rakovi će imati bolove u stomaku, a OVAJ ZNAK će danas bti dobro raspoložen!

OVAN 

LJUBAV: Imate prilike za ljubav, I danas će biti dobar dan da bilo šta započnete u ovoj sferi. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje da učvrstite svoju finansijsku poziciju. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

BIK 

LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite ili imate poslovni odnos. Možda ćete imati I fizički kontakt sa tom osobom. POSAO: Poboljšanje uslova rada ili kreativnost u radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas bi mogli imati uzbudljivu situaciju na planu ljubavi, pogotovo ako ste u svežoj vezi. POSAO: Možda ćete raditi sa prijateljem ili se baviti društvenim radom. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Informer

Blizanci će imati problema sa kožom

RAK 

LJUBAV: Današnji dan neće biti dobar, lako možete završiti povređenih osećanja. POSAO: Bićete raspoloženi za promenu toka karijere, ali nećete imati snagu volje da sprovedete tu promenu. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

LAV 

LJUBAV: Bićete usmereni na poznanstva I komunikaciju, koji pomažu u potrazi za ljubavlju. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sklopu neke organizacije ili udruženja. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom. Skladni odnosi. POSAO: Krećete se uvek linijom manjeg otpora, zbog čega možete ispustiti prilku da ostvarite svoje snove. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

VAGA 

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi. Dobićete barem nekoliko komplimenata, jer svi će misliti da ste dražesni. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak na ovom planu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION 

LJUBAV: Uživajte u ovom periodu kada strast I ljubav idu ruku pod ruku, što dozvoljava harmoniju u ljubavnim odnosima. POSAO: Imaćete finansijskih teškoća zbog loših odluka. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Lako vam je da nađete priliku za ljubav ovoh dana, praktično se same nameću. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji zahteva da pokažete i liderske sposobnosti i izdržljivost. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Dobar dan za Jarčeve, jer obećava da ćete upoznati nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh će vam doći preko lepih ljudi ili lepih stvari, umetnosti, kreativnosti, filma I medija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete određenih poteškoća u ovoj sferi. POSAO: Treba dobro da razmislite o svojoj karijeri I da prihvatite I neke odgovornosti koje su vam mrske. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Vaš ljubavni život je procvetao, a vi samo treba da dozvolite da se dese ono što treba da se desi. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje liderske sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.