03.05.2022.

15:51

Foto: Shutterstock

Magazin

ZAVISNICI OD PAŽNJE! Ovi horoskopski znaci su PREZAHTEVNI u vezama, ali umeju i da UZVRATE!

Ljudi se različito ponašaju u vezama. I dok jednima neće smetati da nikada ne dobiju ni cvetak, drugi će biti uvređeni ukoliko makar jednom nedeljno ne dobiju neki znak pažnje.

Ipak, postoje horoskopski znaci kojima je pokazivanje pažnje u ljubavnoj vezi, na visokom, ako ne i prvom mestu.

Ovan

Ovnovi zbog svoje samouverenosti i inteligencije mogu da prepoznaju i reaguju na svoju neposrednu okolinu i okolnosti. Cene iskrenost, a iako aktivno ne traže pažnju, uživaju da je zahtevaju s vremena na vreme, a tada morate baš da se potrudite. Oni to rade zbog osećaja pripadnosti, pa ukoliko se zabavljate s Ovnom, rešenje je jednostavno - priuštite im ono o čemu su vam govorili, jer se ne radi o nekom hiru, već im zaista znači.

Rak

Emotivni Rakovi su najzahtevniji kada je pažnja u pitanju. To je zbog činjenice da im je potrebno stalno uveravanje i partner koji će ih opustiti i provoditi kvalitetno vreme sa njima. Svog nežnog Račića iznenadite nekim odlaskom u prirodu ili lepom večerom, a za sledeći dan smislite nešto novo.

Informer

ljubav

Lav

Lavovi žude za strastvenim vezama i vole da budu u centru pažnje. Kakve god planove da pravite, potrudite se da i Lav bude uključen u njih.

Vaga

Kao istančan esteta i neko ko uživa u lepim stvarima, Vaga je tipičan znak koji zahteva pažnju u svakom smislu. Obradovaće se simpatičnim porukama, ubranim cvećem pokraj puta, ali i pažljivo biranom nakitu ili dobroj tašni. Važno je da pravite balans.